Rendelj online - ingyenes szállítással & cseregaranciával

Menyasszonyi kisokos

Menyasszonyok Aranyköpései
21
Nov

Szeretjük ha egy ruhapróba jó hangulatban telik, hiszen egy igen különleges Napra készülődtök közben.

Néhány menyasszony és kísérő különösen emlékezetessé tesz egy-egy próbát. 

Menyasszonyi ruha fazon II. - testalkatok
24
Ápr

Előző blogunkban áttekintettük, a menyasszonyi ruha fazonokat. Ha még nem olvastad,

itt megteheted: Fazonok I.rész.

Most pedig nézzük meg, hogy ezek közül melyik milyen testalkathoz illik!

Menyasszonyi ruha fazonok I.
22
Ápr

Az rendben, hogy menyasszonyi ruha, de milyen? Hiszen, nem csak egyféle forma létezik belőlük, így tekintsük is át milyen fazon ruhák közül válagohatunk.

Az igazítás varázsa
04
Márc

Ugyan szalonunk közvetlen nem foglalkozik ruhák igazításával, mégis szeretnénk írni egy kicsit a témáról.

 

Színes menyasszonyi ruha!?
25
Febr

Színes menyasszonyi ruha!? 

Igen, lehetséges!

Menyasszonyi uszályok fajtái és méretei
22
Febr

Az uszály ugyan olyan látványos kiegészítője egy esküvői ruhának, mint a csipke vagy a gyöngyök.

Éppen ezért több stílusban és hosszban gyönyörködtetik a szemet, természetesen ízlés kérdése, kinek melyik tetszik jobban. 

Nézzünk is meg párat!

Menyasszonyi ruha anyagok
21
Febr

Minden anyagnak meg van a maga varázsa és hangulata.

Tekintsünk meg párat a legnépszerűbb anyagok közül.

A fehér árnyalatai
17
Febr

Mint minden színnek, a fehérnek is vannak különböző árnyalatai. Az esküvői ruhák is többféle fehér színben pompáznak, hogy sok bőrtónust kiegészítsenek

Az örök kérdés: pántos vagy pánt nélküli?
08
Febr

Melyik a jobb pánttal vagy nélküle?

Ez egy olyan kérdés, amit biztosan mindenki feltett magának.

Nézzük át mindkét forma tulajdonságait.

Szolgáltatói sarok
25
Nov

Mitől jó a jó videós?
2. rész

Top3 kiegészítő, hogy az álomruha valóban álomruha lehessen!
25
Nov

Hogyan varázsold a ruhádat igazi Álom Ruhává? 

Honnan ered a fátyol viselése?
25
Nov

Honnan ered a fátyol viselése, mint szokás?

Szolgáltatói sarok
16
Nov

Mitől jó a jó fotós?
1. rész

Polgári esküvői ruha
19
Okt

Polgári esküvő? Templomi esküvő? Nagy lagzi? Kis lagzi? Szűk családi körben vagy világraszóló haddelhadd? Az esküvői hagyományok annyira színesek, hogy lassan ideje lenne napszemüveget felvennünk! Szerencsére manapság már mindenki olyan esküvőt álmodhat magának, amilyet csak szeretne, éppen ezért, sokan döntenek úgy, hogy nem kérnek a lagzival járó felhajtásból, és egy polgári szertartás tökéletesen megfelel, hogy kimondják a boldogító igent. Ha ti is így döntöttetek, jó hírünk van, egy polgári esküvő ruha kínálata lehet ugyanolyan izgalmas és gazdag, mint egy nagyszabású esküvőé!

Polgári esküvői ruha- Kiegészítők
19
Okt

Egy polgári esküvő ruha szempontjából általában annyiban tér el egy nagyobb, lakodalmas esküvő ruháitól, hogy egy kicsit letisztultabb, és nem kell arra figyelni, hogy a ruhában mennyire lehet végig táncolni egy egész estét.

Ez azonban egy cseppet sem jelenti, hogy a menyasszony kevésbé lenne menyasszony! Ha letisztultabb fazonokat is választotok, érdemes a kiegészítők terén valami ünnepélyesebb mellett szavazni.  

Válassz rövid menyasszonyi ruhát!
13
Szept

Rövid menyasszonyi ruha

Minden menyasszonynak az az álma, hogy az esküvőjén a világ legszebb menyasszonyi ruhájában pompázzon. Ti is erre vágytok? A ruha kiválasztása egyeseknek hosszú hetekbe, hónapokba telik, míg mások az első darabba beleszeretnek. Ha esküvőre készültök, biztosan jó pár magazint és honlapot bújtatok végig egy kis inspirációért. Talán azt is tudjátok, hogy az alkatotokhoz melyik fazon, milyen stílus passzol a legjobban, de még nem éreztétek egyetlen ruhánál sem, hogy igen, ő az igazi…

Mindenképpen próbáljatok fel egy rövid menyasszonyi ruhát is, hátha megtaláljátok a tökéletes fazont! Napjainkban egyre divatosabbak a bevállalós ruhák, és annyi stílus közül válogathattok, mintha a földig érő darabokat nézegetnétek.

Megmutatjuk nektek, hogy miben jelenjetek meg az esküvőtökön ahhoz, hogy valóban minden szem rátok szegeződjön. Egy trendi, stílusos cipővel még jobban kiemelhetitek a ruha egyediségét, arról nem beszélve, hogy szinte bármilyen konty és fátyol csodálatos választás lesz hozzájuk. Induljon a vadászat, bátran feszegessétek a határaitokat!

Idézzétek meg a ’40-es, ’50-es éveket!

Ha igazi homokóra alakotok van, muszáj belebújnotok egy derékban szabott, rövid abroncsos szoknyás darabba. Ezekhez a ruhákhoz bátran viselhettek kesztyűt, és aprócska fátylat is, de egy laza konty is szuper választás hozzá. Ha finomítani szeretnétek a stíluson, tűzzetek virágot a hajatokba, ha pedig tovább fokoznátok a kedélyeket, rúzsozzátok pirosra a szátokat. Egy piros cipellő már csak hab lenne a tortán.

Hódító hátmegoldások

Gondoltátok volna, hogy az egyik legfrappánsabb megoldás, ha az egyszerű, rövid ruhának éppen a háta a dísze? Egy teljes hátat szabadon hagyó menyasszonyi ruha minden esküvőn nyerő lehet, de feldobhatjátok a hangulatot masnikkal, kövekkel és csipkével is. Ilyenkor jobb, ha rövid fátylat, tiarát, esetleg kalapot viseltek, ezzel ugyanis nem takarjátok el a hódító hátmegoldást.

Legyen mini vagy bohém a ruhád!

A merész lányok legjobb barátja egy olyan menyasszonyi ruha, ami kiemelkedik a társai közül akár a színe, akár a ruha hossza miatt. Ha az alakotok engedi, válasszatok extra mini, virágokkal díszített vagy egy habosbabos, színes darabot. A tökéletes esküvői helyszínen csodálatos fotók készülhetnek rólatok.

Reméljük, hogy sikerült kedvet hoznunk nektek a rövid menyasszonyi ruhákhoz. Szánjatok időt a keresgélésre, ez az eszményi ruhaköltemény megtalálásának a kulcsa. Belegondoltatok már, hogy egy egyedi ékszerrel akár ti lehettek az évtized legsikkesebb menyasszonyai?

Molett menyasszonyi ruha
13
Szept

Mint ahogy a legtöbb Disney hercegnő, úgy a legtöbb menyasszonyi ruha is konfekció méretre lett tervezve. Legalábbis ezt látjuk a magazinokban, kifutókon, szalonokban. De mi van akkor, ha egy kicsit kerekebb itt, gömbölydedebb ott…? Utánajártunk kicsit a molett menyasszonyi ruha témának!

Molett menyasszonyként az egyik legnagyobb félelmünk, hogy az esküvői ruhaszalonban nem lesz a méretünkben ruha, hogy a tükörbe pillantva nem azt látjuk, amit szeretnénk, hogy a gyerekkori álmunk – hogy csodaszép menyasszonyok leszünk – szertefoszlik.Ne aggódjatok, ez nem így lesz! Igenis lehettek csodaszép menyasszonyok moletten is, meg fogjátok találni álmaitok ruháját, és valóra fog válni saját tündérmesétek!

Molett menyasszonyi ruha: Nehézségek, amelyekre fel kell készülni

Minden mesébe kell valami izgalom, valami nehézség, amelyet a főhősünknek le kell küzdeni.  Természetesen a mi történetünkben is lesznek akadályok, de ha ezekre felkészülünk, könnyűszerrel leküzdhetjük őket, és folytathatjuk utunkat a tökéletes molett menyasszonyi ruhánk felé! Nézzük, mi az a 3 akadály, amit le kell küzdeni!

 • Csalódás, az elképzeléseinkhez képest: Igen, sajnos előfordulhat, hogy az esküvői magazinokat bújva, olyan ruhába szeretünk bele, ami nagyon nem passzol a mi alkatunkhoz. Persze elképzelve hibátlanul áll rajtunk, de, ha belebújunk, és meglátjuk magunkat a tükörben, nem az a látvány fogad minket, mint amit fejben elképzeltünk. Ne keseredjünk el, nem az a ruha volt a nagy Ő. Lesz annál jobb is!
 • Kevesebb választék: Ti is úgy képzelitek el a menyasszonyi ruha próbátokat, hogy lehetőség szerint minimum száz menyasszonyi ruhát szeretnétek felvenni, hisz most van rá alkalmatok? A valóságban ebből a százból vegyetek le egy, vagy esetleg két nullát is. Vannak olyan szalonok, ahol egyáltalán nem tartanak nagyobb méretű ruhákat, vannak, ahol csak elvétve találtok. Most sem esünk kétségbe! Célozzuk meg inkább azokat a szalonokat, ahol kifejezetten előny, ha gömbölyded a sziluett!
 • Pont nincs a méretünkben: Na, igen. Az egyik legnagyobb akadály, amire fel kell készülnünk! A szalonba belépve, szinte elvarázsol minket a sok szép ruha, mindegyiket megtapogatjuk kicsit, azt se tudjuk hova kapjuk a fejünket, majd egyszercsak megáll a tekintetünk egy meseszép ruhán, és elfog minket az a bizsergető érzés, mint amit egy első randi előtt érzünk. Első látásra szerelembe esünk, de sajnos hamar véget ér a lámúr, amikor az eladó közli, hogy nincs a méretünkben a ruhából. Pánikra most sincs okunk, erre is lesz megoldás!

Tipp!

Amikor időpontot foglalsz, nyugodtan kérdezz rá, hogy tartanak-e a te méretedben menyasszonyi ruhát. Nem ciki! Sok kellemetlen pillanattól kímélheted meg magad!

Molett menyasszonyi ruha: Előnyös formák és fazonok

Nos, miután mesénk főhőse legyőzte mind a 3 akadályt, elérkezik tündér keresztanyához, aki megmutatja, milyen típusú, szabású menyasszonyi ruhákból választhat. Ez az a pont, amikor megszületik az igazi molett menyasszonyi tündérmese!

 • Derékban karcsúsított: Mindig a legkarcsúbb pontot hangsúlyozzuk! Ha kerekebb a csípőd, de szép karcsú a derekad – nem kell 90-60-90-nek lennie – máris adva a megoldás! Csodásan fog mutatni egy derékban hangsúlyos ruha. Jöhetnek a különböző szalagok, övek, kövek a derékra, és máris kész a homokóraforma!
 • Elöl rövidre vágott: Azt mondod, hogy isteniek a lábaid, karcsú a bokád, és formás a vádlid? Egyetértek! Bátran vállalj be egy elöl rövidre szabott menyasszonyi ruhát. Minden tekintetet oda tudsz irányítani, ahova szeretnéd…
 • Teljesen rövid: Nem csak elöl, de hátul is kurtíthatsz a ruhán! Nagyon vagány, nagyon csinos, és nem mellesleg nagyon előnyös is, ha jók a virgácsaid. Fűszerezd meg egy színes, feltűnő cipővel, és nyert ügyed van!
 • Felül szoros, alul bő: Nem kell ragaszkodnod a derékban szűkített ruhához, választhatsz olyat is, amelynek az egész felső része passzentos. Ha a hasaddal meg vagy elégedve, és inkább a csípődnél, lábadnál alkalmaznád az „ápol, és eltakar” trükköt, keress A-vonalú szoknyát.
 • Sziluettet követő: Nem, ez nem tévedés! Lehet, hogy nem vagy konfekció méret, de irigylésre méltó a sziluetted… Miért ne mutatnád meg? Láttad már Beyonce, vagy J.Lo popóját? Ugye érted, mire gondolok…

Lassan mesénk végéhez közeledünk. Főhősünk leküzdötte félelmeit a tükrökkel szemben, harcolt a plusz kilókkal, megjárta a menyasszonyi ruha szalonok végtelen erdejét, és, ahogy az lenni szokott, a jó elnyerte méltó jutalmát, álmai menyasszonyi ruháját!

Szerelmesen pillant szőke hercegére, ki természetesen fehér lovon érkezett, és elcsattan az első hitvesi csók. Boldogan éltek, míg meg nem haltak… Vége!

Esküvői ruhapróba
13
Szept

Egy esküvői ruhaszalon hangulata

Ti is rákkantatok az összes esküvői ruhapróbás sorozatra a tv-ben? Mi is! Naná… Szemet gyönyörködtető ruhaköltemények végtelen tengere, sürgő-forgó öltöztetők, bársony dobogó, szatén köntös és előkelő pezsgőzés, miután igent mondtatok a ruhára. De vajon így megy ez a való életben is? Nos, részben.

Természetesen minden esküvői ruhaszalon minősége eltérő lehet, így a hangulat is. De az egészen biztos, hogy a menyasszonyi ruhák és kiegészítők jelenléte minden szalont különlegessé tesz.

Nem árt, ha egy-két inspirációs képet beszerzel, hogy, amikor az esküvői ruhaszalon kedves eladói megkérdezik, hogy milyen elképzelésed van, tudj kinyögni valamit.

Nem baj, ha nem tudod kristálytisztán, hogy mit szeretnél! Elég, ha néhány stíluselemet kiemelsz, ami aztán segít, hogy álomruhádhoz rövidebb úton eljuss!

Aranyszabály! A ruhapróba valóban arra van, hogy próbálj! Ne zárkózz el olyan ruhamodellektől sem, melyeket elsőre nem tudnál elképzelni magadon. Ne ragaszkodj a gondolathoz, hogy úgy szeretnél kinézni, mint a kiszemelt fotón a modell. Minden alkatra más és más típusú ruha illik, de minden alkatra meglesz a tökéletes fazon.

Csak légy nyitott, és hidd el, téged is érhetnek pozitív meglepetések!

Mi mennyi idő, egy esküvői ruhaszalonban.

Mindennek megvan a maga ideje – szokták mondani. Nincs ez másként az esküvői ruhaszalon háza táján sem! Érdemes a próba előtt legalább 3-4 héttel bejelentkezned. Nagyon sokaknak csak a hétvégi próbanapok felelnek meg, így azok az időpontok hamar elfogynak.

Van lehetőséged a legtöbb esküvői ruhaszalon oldalán időpontot foglalnod egy naptárban, így látod a szabad idősávokat, és ki tudod választani a számodra legideálisabbat!

Ne feledd! Bármikor, bármi közbe jöhet. Ezt mindenki megérti. Azt azonban nem, ha egyszerűen csak nem jelensz meg a próbán, és nem is értesíted a szalont. Ha véletlenül mégsem tudsz elmenni a lefoglalt időpontodra, azonnal hívd fel őket!

Gondolj bele, mekkora kellemetlenséget okozol, ha ők feleslegesen várnak rád, és az idő alatt más menyasszonyok is hoppon maradnak.

Mivel egy esküvői ruhaszalon nyitvatartási ideje sem véges, egy menyasszonyra nagyjából 1-1,5 órát szoktak számolni. Ennyi idő alatt körülbelül 5-6 ruhát is fel tudsz venni, és, ha nincs meg az a „pillangók röpködnek a gyomromban” érzés, nem is érdemes több időt fecsérelni egy ruhára. Azonban készülj fel, ez kemény fizikai meló!

Hány kísérőt vigyél magaddal egy ruhapróbára?

Vannak olyan szalonok, melyek már előre jelzik, hogy 2-3 kísérőnél többet ne hozz magaddal. Nyilván, az eltérő helybeli adottságok miatt nem mindegy, hogy egy kisebb násznép jelenik-e meg veled, vagy éppen csak anyukád és egy barátnőd.

Ezen ne is bánkódj, sokkal nehezebb a választás, ha sokan vannak körülötted. Csak azok kísérjenek el, akiknek a véleménye kiemelten fontos számodra.

Kérdezz bátran!

Egy pillanatig se érezd magad kellemetlenül, ha valami nem világos. Nyugodtan kérdezz rá a ruhák árára, méretére, anyagára, a kölcsönzés menetére, az esetleges kaucióra, a ruha tisztíttatására, stb…

Engedd, hogy tanácsokkal lássanak el, de nyugodtan mond meg, ha egy ruhában nem érzed jól magad. Amúgy is az arcodra lesz írva, ha tetszik, ha nem.

Bizony egy esküvői ruhaszalon nagyon különleges hely, felejthetetlen emlékeket szerezhetsz a ruhapróbák alatt. Sose keseredj el, ha esetleg elsőre nem jártál sikerrel!

Nemcsak a tökéletes szerelem és tökéletes menyasszonyi ruha, de a tökéletes esküvői ruhaszalon felfedezése is időbe telik. Ha azonban rátaláltál, valóra válik saját tündérmeséd. Itt a vége, fuss el véle!

Menyasszonyi ruha tisztítása
13
Szept

Esküvői ruha tisztítása – Mivel és hogyan?

Ha sajátotok a ruha, akkor eggyel könnyebb a helyzet. Érdemes azonban a nagy nap után kitisztítani a menyasszonyi ruhát, hogy foltmentesen pihenjen a szekrény mélyén. Előfordulhat, hogy eladnátok az esküvői ruhát, ebben az esetben is alap elvárás, a menyasszonyi ruha tisztasága.

Esküvői ruha tisztítása házilag?

Ajjaj, veszélyes talajra tévedtünk. Szinte mindenki élt már át valamilyen mosási balesetet. Ha nem is olyan banálisat, mint Reachel a Jóbarátokban – amikor piros zoknit hagyott a fehér ruhák között, és mindene rózsaszín lett – de bizony a hibafaktor mindig jelen van.

Az esküvői ruha tisztítása nem könnyű feladat, és nem kis felelősséggel jár. Ha béreltétek a ruhát, de tisztítva kell vissza adnotok, hagyjátok a házi praktikákat, és bízzátok profikra a feladatot. Egyrészt, vannak olyan foltok (például sminknyomok), melyekhez speciális tisztítószerek kellenek, másrészről általában elég kényes és díszes ruhákról van szó, és a mosógépeken hiányzik az esküvői ruha tisztítása- program

Esküvői ruha tisztítása 

 • Mielőtt elszaladunk a legelső tisztító szalonba, érdeklődjünk, hogy vállalnak-e egyáltalán esküvői ruha tisztítást. Nem minden cég vállal felelősséget a menyasszonyi ruhákért.
 • A ruha anyaga és minősége befolyásolhatja a tisztítás árát.
 • A ruhatisztítókban általában alapfeltétel, hogy a ruhán lévő díszítések varrva legyenek, és ne ragasztva! Ha ragasztva vannak, nem feltétlenül vállalnak garanciát, hisz tisztítás közben a ragasztott díszek könnyebben sérülhetnek.

Egy esküvői ruha tisztítás időigényes, ne lepődjetek meg, ha akár pár hetet is várnotok kell, mire elkészül.

Esküvői ruha tisztítás – árak

Az esküvőszervezés közben felmerülő váratlan kiadások közé sorolhatjuk azokat a kiadásokat is, melyekkel a nagy nap után kell számolnunk. Ide tartozik az esküvői ruha tisztításának anyagi vonzata. Mivel a legtöbb esetben kényes anyagokból készülnek a menyasszonyi ruhák, díszítettek és nagyok, speciális odafigyelést igényelnek a ruhatisztítók részéről.

A minimum, amellyel számolnunk kell 10.000 forint, de a ruha anyagától és szennyezettségétől függően a tisztíttatás ára elérheti a 40.000 forintot is.

 

 

 

Hogyan viseld a menyasszonyi ruhát?
04
Aug

Azt mondják, a menyasszony viseljen bármit, akkor lesz a legszebb, ha boldog, ha mosolyog, ha sugárzik. Azért ezzel (részben) vitatkoznánk! Persze ez a belső kisugárzás elengedhetetlen, de azért valljuk be őszintén. Mit sem ér a menyasszony mosolya, ha közben olyan orbitális hibákat követ el menyasszonyi ruha viselése közben, melyek láttán minden vendég bűntudattal a lelkében neveti végig az egész szertartást.

Esküvői kiegészítő viselése
04
Aug

A kevesebb néha több!

Kalandozzunk kicsit a menyasszonyi ruhák között, és nézzük meg, milyen ruhához, milyen kiegészítő illik!

Menyasszonyi tiara
04
Aug

Amikor kislányként a tükör előtt menyasszonyosat játszottunk anyukánk cipőjében botladozva, fehér lepedőben körbetekerve, párnahuzat-fátyolban, már csak egy menyasszonyi tiara hiányzott az összképből. Egy csodálatos fejdísz, mely megkoronázza egy ara megjelenését. A fejdísz, mely a bennünk élő királylányt valósággá formálja, életünk egyik legszebb napján.

Esküvői etikett
04
Aug

Esküvői alapszabályok vendégeknek!

Csipke menyasszonyi ruha
14
Júl

A menyasszonyi ruha mellett természetesen a kiegészítőket is díszítheti csipkeminta. Így a cipő, a fátyol, a kalap, a harisnyakötő vagy akár a koszorúslányok ruhája is lehet csipkés.

Empire esküvői ruha
05
Júl

A kismamák kedvence!

Sellőfazonú esküvői ruha.
05
Júl

Kinek is áll jól ez a ruha?

"Valami kék" a nagy napra!
05
Júl

Valami kék? Nincs rá ötleted?-Mi segítünk! 

"Valami régi" a nagy napra!
05
Júl

Ha hiányzik még a "valami régi" a nagy napotokra, akkor adunk nektek pár tippet!

Eljegyzésetek bejelentése.
29
Jún

Így tudassátok a nagy hírt!

Menyasszonyi uszály, mint kiegészítő.
29
Jún

Az esküvői ruha éke, alapvető stílusának meghatározója, a menyasszonyi uszály. 

A-vonalú esküvői ruha-Minden alakra!
21
Jún

Ahogy a neve is mondja, az A-vonalú ruha lényege, hogy – követve az A betűt – keskenyen indul, és szépen lassan kiszélesedik. Tökéletes derekat körvonalaz, attól függetlenül, hogy milyen méretekkel rendelkezünk. Elképesztő könnyedén alakítja sziluettünket a lehető legnőiesebb formára, miközben finoman takarja a csípő-comb vonalát, így rajzolja újra kontúrunkat.

Kell-e abroncs a menyasszonyi ruhához?- Tudnivalók
21
Jún

 

Hogy feltétlenül kell-e abroncs menyasszonyi ruhához, sok menyasszonyban egy igen kétoldalú kérdés. Gyerekkorunk királylányos tündérmeséiről álmodozva, rögtön eszünkbe jutnak az óriási szoknyák, melyek nem a tündérportól voltak olyan csodálatosak, hanem bizony az abroncstól. De aztán bevillannak az internet bugyraiban fellelhető vicces videók, ahogy a hölgyek, cseppet sem hölgyek módjára engedtek betekintést szoknyájuk alá, egy-egy abroncsbaki következtében.

Összegyűjtöttük a legfontosabb tudnivalókat ezekről a karikás alsószoknyákról, hogy könnyebb legyen eldönteni, kell-e abroncs menyasszonyi ruhához, vagy sem.

Kismama menyasszonyi ruha tippek.
16
Jún

Egy kisbaba érkezése maga a csoda! Ilyenkor csak magadra figyelsz, és arra a kis csöppségre, akit a szíved alatt hordasz. Együtt dobban a szívetek, együtt vesztek levegőt, együtt sétáltok az oltár elé… Ha várandós menyasszony vagy, számolnod kell ennek a csodának minden velejárójával, és amire nagy szükséged lesz, az egy kismama menyasszonyi ruha. A tested – lelked változik, és az esküvőszervezés időszaka végigkíséri ezt a folyamatot.

Amikor az anyósod vigyáz az esküvői ruhádra.
14
Jún

Anyósom volt megbízva azzal, hogy vigyázzon az esküvői ruhámra a nagy napig.

 

Miért éppen menyasszonyi ruhabolt?
26
Máj

Kedves Menyasszonyok! 

Százezrek vártak már erre a kormánydöntésre
13
Máj

Végre kiderült a pontos dátum mikortól lehet újra esküvőt tartani!

Kiderült, mikortól lehet lagzikat tartani
12
Máj

Már mindenki nagyon várja a bejelentést.

Üzletünk története
29
Ápr

Üzletünk története 2018-ig nyúlik vissza.

Megnyitottunk webáruházunkat
29
Ápr

Nem tudsz vagy nem szeretnél százezreket költeni az esküvői ruhádra? Akkor itt a megoldás...