Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Rendelj online - ingyenes szállítással & cseregaranciával

Menyasszonyi kisokos

A menyasszonyi ruha próba

DWDRESS
DWDRESS
2022.10.03 10:05
A menyasszonyi ruha próba

Nem voltál még ruhapróbán és kíváncsi vagy mi a mente? Szeretnéd tudni mire számíthatsz és felkészült lehetsz?

Így fest egy ruhapróba a Dream Wedding Dress szalonban! 

Foglalás: www.dwdress.hu/Idopontfoglalas

 

Felvetted velünk a kapcsolatot és kiválasztottuk az időpontod, mely ingyenes (elérhetőségeinket megtalálod weboldalunkon).  Elérkezett a próba napja! Megérkezel szalonunkba, az első természetesen a bemutatkozás és megkérdezzük kiket hoztál magaddal. Majd kabátok, táskák letétele következik, kísérőid helyet foglalnak a várakozó részen. 

Elsőre mindenkinek bőségzavara lesz a sok csodás ruha láttán, így néhány kérdéssel tájékozódunk egy kicsit az elképzelésedről. Ha vannak elmentett fotóid, megkérünk, hogy mutasd meg őket, így tudni fogjuk, melyik ruhákat ajánljuk Neked. Saját weboldalunkról néztél ki ruhákat, akkor azokat mindjárt hátra is visszük a próbafülkéhez. Ne aggódj, weboldalunk fotói mind közvetlen a szalonban készülnek, így nem érhet meglepetés a valóságban sem!

Indulhat a válogatás! Első körben hagyjuk, hogy nyugodtan körül nézhess a ruhák között és közben felmerülő kérdéseidre készséggel válaszolunk. Ezek után mi is segítünk és megmutatjuk azokat a ruhákat, amiket úgy gondoljuk, jól állhatnak neked és közel állnak az elképzelésedhez. A kiválasztott ruhák hátra kerülnek a próbafülkéhez, ez legtöbb esetben 5-8 ruhát jelent. 

Irány a próbafülke! Foglaláskor előzetesen egyeztetünk a viselendő fehérneműket illetően, de fontos tudnod, hogy a próba során fehérneműre szükséges vetkőzni. Gombos nadrágok és a nagyobb ékszerek sérülést okozhatnak a ruhákon. Ha ezzel nem érzed magad kényelmesen, nincs semmi probléma! Ilyen esetben érdemes cicanadrágot és testszínű trikót hoznod maggal. Te is komfortos tudsz maradni, anélkül, hogy a ruha összképébe belezavarna.

Ha a kiszemelt ruhák abronccsal a legszebb és kényelmesebb viseletek, odakészítjük neked a kiválasztott méretűt. Ebbe csak bele kell bújnod a képen látható módon. Az abroncsot átlagos testmagasság esetén derékig, köldökig kell húzni. Az alacsonyabb menyasszonyok feltudják hajtani deréknál, magasaknak pedig nem kell olyan magasra húzni. 

Jöhet az első ruha! A ruhát felülről adjuk rád, így tükörfele fordulva, magasra tett kézzel kell várnod az érkező ruhát. Pántos, ujjas modellek esetében, nem kell azonnal belebújnod az ujjrészbe, ráérsz akkor, amikor a ruha a derekadra ért. Így senki nem akad be semmibe. Miután belebújtál, modelltől függően becipzárazunk, begombolunk vagy épp befűzünk. Kíváncsi vagy, hogyan kell szépen befűzni egy ruhát vagy csak felkészítenéd azt, aki a Nagy Napon öltöztetni fog? Az alábbi cikkünkben lépésről-lépésre bemutatjuk: Menyasszonyi ruha fűzése. Ezek után megigazgatjuk a szoknya rétegeit és máris megmutathatod kíséretednek az első ruhát. 

Az első ruhában alaposan megnézted magad és kíséreted is szemügyre vette, fotót is készítettek róla (vannak szalonok ahol ez nem megengedett, de nálunk csinálhattok fotót a felpróbált ruhákról), akkor jöhet a következő! A fülkében a ruhát felfelé segítjük le rólad, így ismét magasra tett kézre lesz szükség. Szépen sorban minden kiválasztott ruhát felpróbáltál, ezután megszoktuk kérdezni, hogy van-e olyan ruha, amibe szeretnél-e visszabújni. Az lesz az a ruha, amiben gyönyörűnek érzed magad. Az a ruha lesz Álmaid Menyasszonyi Ruhája! 

Szalonunkban kiegészítőket is találsz választott ruhához, így fátylat, övet és kesztyűt is próbálhatsz. Több variáció közül választhatsz mindegyik kiegészítő esetében, fontos, hogy tökéletesen passzoljon az ízlésedhez és a ruha stílusához. 

Minden részlet a helyére került. Gratulálunk, Dream Wedding Dress menyasszony lettél! 

Mivel menyasszonyi ruháink csak megvásárolhatók, így azonnal haza is viheted magaddal gyönyörű ruhádat! Ha van saját ruhazsákod, hozd magaddal! Ha nincs, akkor sincs gond, biztosítunk védőfóliát, amiben biztonságban haza tudod vinni ruhádat és kiegészítőidet is gondosan mellé csomagoljuk.

Eljött a búcsú ideje. Köszönjük, hogy minket választottál és részesei lehettünk egy ilyen csodálatos eseménynek! Kívánjuk, hogy olyan tökéletes legyen a Nagy Napotok, amilyenről álmodtatok és sok boldogságot kívánunk Nektek! Ezek után megkérdezzük, hogy küldenél-e nekünk fotókat a kreatív fotózásról vagy az esküvőn készült képek közül. Mindig nagyon szívesen fogadjuk ezeket a képeket, hiszen mindig különleges érzés megnézni benneteket, amikor minden részlet a helyére került. 

 

Reméljük hasznosnak találtad bejegyzésünket! 

Sok szerettel és mindig kedvező árakkal várunk Téged is Pécsi szalonunkban! Ruháink már 49.900ft-tól megvásárolhatóak! 

Szociális Média oldalaink:

Instagram: https://www.instagram.com/dwddress/

Facebook: https://www.facebook.com/dwdress

Tiktok: https://www.tiktok.com/@dwdress

Pinterest: https://hu.pinterest.com/dwddress