Rendelj online - ingyenes szállítással & cseregaranciával

Menyasszonyi kisokos

Tudtad-e? - Menyasszonyi kiadás

DWDRESS
DWDRESS
2022.08.25 11:06
Tudtad-e? - Menyasszonyi kiadás

Szerettünk volna veletek megosztani néhány tényt menyasszonyi ruhákkal kapcsolatban, amiket esetleg nem tudtatok.

Így jobban eltájékozódhattok az esküvői ruhák világában és könnyebben rátalálhattok az igazi nagybetűs

Álom Menyasszonyi Ruhátokra.

 

Tudtad-e?

Pánt nélküli menyasszonyi ruhákra varrónő segítségével olyan pánt kerülhet, amilyet elképzeltetek magatoknak. Így ha a kiszemelt ruhádon pont ez az egy részlet hiányzik, épp, hogy szerencséd van, hiszen teljesen a saját elképzeléseid alapján kerül hát rá pánt vagy ujj rész. 

Tudtad-e? 

Az uszályos ruhák uszályát fel lehet tűzetni. Így ha tetszik az uszály látványa, de attól félsz, hogy tánc közben rálépnél, néhány alig látszó gomb és akasztó segítségével szépen feltűzhető a szoknya és önfeledten táncolhatsz tovább. Ebben szintén kérd varrónő segítségét!

Tudtad-e? 

Kinéztél magadnak egy ruhát, de nem passzol rád a méret? Cipzáras hátrészt ki lehet cseréltetni fűzőre, így tökéletesen passzolhat az alakodra. Ha pedig a ruha alapból fűzős, ám a hátlapoló nem éri be teljesen a hátad, egy hosszabbra cserélt hátlapolóval, nagyobb méretté lehet varázsolni a ruhát. Ebben szintén kérd varrónő segítségét!

Tudtad-e?

Túl hosszú a szoknyarész és séta közben rálépsz a ruhára? Egy nagyobb körméretű abronccsal nyerhetsz pár centit, hiszen a nagyobb méret miatt jobban elemelkedik a földtől a szoknya. Ha pedig abroncs nélkül vennéd fel, még mindig ott van a levágatás vagy felvarrás opciója. 

Tudtad-e? 

Ruha abroncs egyáltalán nem kényelmetlen, sőt! Bizonyos stílusú ruhákhoz szinte elengedhetetlen. A nagyobb, hercegnősebb, több réteg tüllből készült szoknyánál segít, hogy könnyebb tudj leülni vagy sétálni, mivel van egy fix felület, amire a szoknyád fel tud "ülni". Így nem kell mind az 5 réteg szoknyával küzdened, elég csak az abroncsnál fogva navigálnod a szoknyád. (És a mosdóba menetelt is megkönnyíti!)

Tudtad-e?

Olyan ruhát néztél ki, melynek rávarrott öve van, de nem tetszik? Ezeket az öveket türelemmel és gondossággal le lehet szedni, így akár öv nélkül viselheted. Ha pedig más övvel képzelnéd el, választhatsz hozzá számodra tetszőt, ami egyszerűen derékra lehet kötni vagy ugyan úgy fel lehet varrni. Szintén kérd varrónő segítségét!

Reméljük hasznosnak találtad bejegyzésünket! 

Még nincs meg Álmaid menyasszonyi ruhája? Mi segítünk Neked megtalálni!

Időpontfoglalás: www.dwdress.hu/Idopontfoglalas

Mindig kedvező árakkal, már 49.900ft-tól vásárolhatsz változatos stílusú és méretű esküvői ruhát, várunk Téged is szeretettel Pécsi szalonunkban

Szociális Média oldalaink:

Instagram: https://www.instagram.com/dwddress/

Facebook: https://www.facebook.com/dwdress

Tiktok: https://www.tiktok.com/@dwdress

Pinterest: https://hu.pinterest.com/dwddress