Rendelj online - ingyenes szállítással & cseregaranciával

Menyasszonyi kisokos

Hogyan pózolj esküvői fotózásodon?

DWDRESS
DWDRESS
2022.08.22 13:43
Hogyan pózolj esküvői fotózásodon?

Nem tudod, hogyan pózolj majd esküvői fotózáson? 

Feszéjezve érzed magad kamera előtt? 

Összegyűjtöttünk néhány tippet, ami segítségedre lehet az álom fotósorozat megvalósításához! 

Használd a kezed

Mivel menyasszonyi ruha legtöbb esetben deréktól lefelé eltakarja a testet, így a dinamikus pózok kezek különböző pozíciójával valósíthatók meg. Ne félj megérinteni az arcod, a karod, a kézfejeidet, párod arcát vagy akár öltönyének gallérját, szoknyád, fátylad, csokrod, stb. A lényeg a könnyed, simító mozdulatok, ezek igazán elegánssá varázsolják a fotókat. Fontos, hogy sose tartsd szorosan a tested mellett a kezeidet! 

Húzd ki magad

Na de ezt ne úgy tedd, mint aki karót nyelt, mert bizony a fotókon is meglátszik, amikor kényelmetlenül érzed magad! A legjobb módszer az egyenes tartás eléréséhez, a következő; képzeld el, mintha lenne a fejed búbján egy könyv és azt hozzá akarnád érinteni a plafonhoz. Ettől pont annyira fogod kiegyenesíteni magad, amennyire kell és a kényelem is megmarad. 

Interakció

Közös fotóitok lelkét az fogja megadni, hogy mennyire kommunikáltok egymással a képeken. Nézzetek egymás szemébe, fogjátok meg egymás kezét. Nagyon romantikus például az összedugott homlok vagy a vőlegény vállára hajtott fej. Ha mindketten szégyenlősek vagytok kamerák előtt, akkor nyugodtan kérjétek meg fotósotokat, hogy kevesebb olyan képet csináljon, ahol a kamerába kell nézni. Így könnyebben eltudtok lazulni és egymásra koncentrálni.  

Nem szégyen a gyakorlás

Nem mindenki gyakorlott modell, így a fotózás előtt érdemes otthon akár tükör előtt is gyakorolnod a pózokat. Vagy állítsd fel valahova a telefonod és hátlapi kamerával csinálj magadtól videót. Ezt visszanézve megismerheted melyik a neked jobban tetsző profilod, mik azok a pózok, amikben szépnek érezted magad. Ha gyakorolsz kicsit, kevésbé fogod elveszettnek érezni magad az éles fotózáson, hiszen tudni fogod hogyan állj be. 

 

Reméljük hasznosnak találtad bejegyzésünket! 

Még nincs meg Álmaid menyasszonyi ruhája? Mi segítünk Neked megtalálni!

Időpontfoglalás: www.dwdress.hu/Idopontfoglalas

Mindig kedvező árakkal, már 49.900ft-tól vásárolhatsz változatos stílusú és méretű esküvői ruhát, várunk Téged is szeretettel Pécsi szalonunkban

Szociális Média oldalaink:

Instagram: https://www.instagram.com/dwddress/

Facebook: https://www.facebook.com/dwdress

Tiktok: https://www.tiktok.com/@dwdress

Pinterest: https://hu.pinterest.com/dwddress