Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Rendelj online - ingyenes szállítással & cseregaranciával

Menyasszonyi kisokos

Hogyan tárold menyasszonyi ruhád?

DWDRESS
DWDRESS
2022.06.20 10:19
Hogyan tárold menyasszonyi ruhád?

Megtaláltad Álmaid menyasszonyi ruháját és már haza is vitted magaddal. Ahhoz, hogy tökéletes állapotban vehesd fel a Nagy Napod néhány dologra oda kell figyelni a tároláskor. 

Fontos, hogy olyan ruhazsákot válassz, melynek legyen némi szellőzése, mert a zárt, légmentes zsákok nem tesznek jót a ruha anyagának. Ha szalonunkban vásárolsz ruhát, lehetőséged van ruhazsákot is vásárolni, melyben nyugodtan és biztonságosan tárolhatod választott ruhádat. 

Hol tárold?

Száraz és sötét hely a legideálisabb a hosszú távú tárolásra. Konyhától távol kell elhelyezned, mert a légáteresztő zsák miatt bizony az ételszag beivódhat a ruhába. Mindig a ruhába varrott kis akasztónál fogva lógjon a ruhád, sosem a pántnál! Ennek oka, hogy megnyúlhatnak a pántok a szoknya súlyától. Gazdagon díszített, nehéz ruhák esetében a legjobb ha inkább elfektetve és nem akasztva őrződ meg a ruhád. 

Sárgulás? 

Sokan tartanak attól, hogy a hónapokig, évekig tartó tárolás hatására a fehér ruha besárgul. Hacsak nem éri nedvesség (például verejték) vagy vegyszer, akkor ezzel nem lehet probléma. A kulcs tehát az, hogy száraz, naptól védett helyen tartsd, sokáig megőrzi az eredeti állapotát! Ettől függetlenül javasoljuk az esküvőd előtt kitisztítattni a ruhát, hogy friss illatú legyen. 

Reméljük hasznosnak találtad bejegyzésünket! 

Még nincs meg Álmaid menyasszonyi ruhája? Mi segítünk Neked megtalálni!

Mindig kedvező árakkal, már 44.900ft-tól vásárolhatsz változatos stílusú és méretű esküvői ruhát, várunk Téged is szeretettel Pécsi szalonunkban

Időpontegyeztetés: www.dwdress.hu/Idopontfoglalas

Szociális Média oldalaink:

Instagram: https://www.instagram.com/dwddress/

Facebook: https://www.facebook.com/dwdress

Tiktok: https://www.tiktok.com/@dwdress

Pinterest: https://hu.pinterest.com/dwddress