Rendelj online - ingyenes szállítással & cseregaranciával

Menyasszonyi kisokos

Esküvői helyszínek - mire figyelj a választáskor

DWDRESS
DWDRESS
2022.05.09 09:16
Esküvői helyszínek - mire figyelj a választáskor

Szóval esküvőd lesz...legyen az kis vagy nagy létszámú, szükséged lesz egy helyszínre az ünnepléshez. 

De hogyan válassz a rengeteg lehetőség közül? Megosztunk Veled néhány szempontot, ami alapján már biztosan lesz egy irányvonal amin el fogsz tudni indulni. 

A tökéletes méret:

Ne legyen se túl kicsi, se túl nagy. Minden vendég kényelmesen le tudjon ülni és legyen elég hely ahhoz, hogy kedvükre tudjanak táncolni (60 fő esetén ez kb. 16 embert jelent a parketten). Túl nagy helyszín sem ideális, mert a nagy tér miatt mindenki elveszne a térben. Valamint a dekoráció, a fénytechnika és a hangosítás nem tudna érvényesülni

Könnyen megközelíthető:

Vendégek, de legfőképp a szolgáltatók szempontjából fontos a közeli parkolás. Dekorosoknak, cukrászoknak, zenekarnak/DJ-nek, stb. a pakoláshoz szükségük van a közeli parkolásra. Belvárosi helyszíneken ez nem mindig megoldott, így mindenképpen rá kell kérdezni, hogy van-e lehetőség parkolni a közelben, ugyanis előfordul sajnos, hogy a helyszínt biztosítók elhallgatják ennek esetleges hiányát

Megfelelő infrastruktúra:

Legyen elegendő mosdó, mert nagyon kellemetlen ha a fél násznép azzal tölti az estéjét, hogy mosdóban áll sorba. Jól szellőző, legjobb esetben klímatizált helyiség legyen. Meleg ételek, táncoló vendégek hamar túlfűthetik a teret, elfogyhat bent a levegő és ez mindenki számára kellemetlen élményt, legrosszabb esetben rosszul létet tud okozni. Hangtechnikai szempontból ha helyszín biztosítja, akkor legyenek szakmailag felkészültek, ha pedig DJ/zenész/zenekar hozza magával, bizonyosodjatok meg róla, hogy a helyszín megfelelő kábelrendszerrel rendelkezik. Frusztráló élmény lenne ha a Nagy Napon derülne ki, hogy nem lesz fény és zene, mert 2 percenként lecsapódik a biztosíték

Egy légterű:

Legideálisabb helyszínen minden egy térben történik. A vacsora, a szolgáltatói asztal és a táncparkett is. Ez nagyban hozzájárul az oldottabb hangulathoz és a buli beindításához is. Könnyebb mindent szemmel tartani. Természetesen a tagolt helyszíneken is szépen le tud menni az esküvő, de ilyenkor érdemes egy logikus koncepciót kitalálni arra, mi hova kerüljön. 

Szállás lehetőség:

Érdemes jó előre összeegyeztetni hányan terveznek ott aludni, mert sokszor előfordul, hogy nincs elegendő szálláshely közvetlen a helyszínen, vagy épp a környékén sem. Ha maga helyszín nem tud biztosítani, fontos körülnézni a közben, hogy biztosan mindenki találjon szállást.

Természetesen több szempontot is figyelembe érdemes venni, és sokszor kompromisszum kötésre is szükség van. Reméljük tudtunk adni néhány támpontot a választáshoz. 

 

 

Ha tetszett és hasznosnak találtad a cikket, kövess bennünket Instagram-on és Facebook-on a hasonló tartalmakért: 

DWD Instagram
DWD Facebook

Ha még nem találtad meg az Álom Ruhád, megkönnyítjük a dolgod! Létrehoztuk webáruházunkat a www.dwdress.hu oldalon, ahol megtekintheted minőségi menyasszonyi ruháinkat szuper áron! Már 54.900 ft,-tól rendelhetsz tőlünk ingyenes szállítással és visszaküldéssel!

Vagy foglalj időpontot ruhapróbára pécsi szalonunkba www.dwdress.hu/Idopontfoglalas