Rendelj online - ingyenes szállítással & cseregaranciával

Menyasszonyi kisokos

Hogyan fűzd be menyasszonyi ruhádat

DWDRESS
DWDRESS
2022.05.05 12:47
Hogyan fűzd be menyasszonyi ruhádat

Egy rövid oktató anyag, hogyan fűzz be menyasszonyi ruhát, lépésről lépésre.

Koszorúslányoknak kötelező tananyag! :)

1. Lépés:

Húzd hátra a fűző szalagját és győződj meg róla, hogy egyforma hosszú a két vége! (1. kép)

2. Lépés:

Kezd el befűzni a szalagokat, mindig a szemközti oldal, soron következő bújtatójába (ugyan úgy, mint a cipőfűzőnél)! Ha szalagot bedughatod bentről kifelé (2.a kép) és kintről befelé (2.b kép) is, a végeredményen nem változtat. 

3. Lépés: 

Folyamatosan haladj lefelé és mindig forgasd át a szalagot, hogy ne legyen megcsavarodva! Három-négy bújtató után elkezdheted lassan szorosabbra húzni a fűzőt. A hátlapoló meggyűrődhet (3. kép), így ezt a fűzés során folyamatosan igazítani kell. 

4. Lépés:

A meggyűrődött hátlapolót ki kell egyenesíteni. Ezt úgy tudod megtenni, hogy a hátulról benyúlsz a ruhába (4.a kép) és belülről kisimítod, valamint felül a hónalj felé húzod (4.b kép).

5. Lépés: 

Már közeledik a vége, teljes hosszban le kell fűzni a ruhát. A fenti lépéseket ismételve, figyelj, hogy a szalag ne legyen megcsavarodva és a hátlapoló se legyen begyűrődve! (5. kép)

6. Lépés:

A fűző végének megkötése, ez ízlés és kreativitás szerint lehet masni, félmasni vagy csak egy egyszerű csomó után a végeket be lehet tűrni a szoknyába. (6. kép)

 

Ugye nem is volt ez olyan nehéz! Egyedül is kivitelezhető, de plussz egy segítő kéz mindig jól tud jönni. 

Ha tetszett és hasznosnak találtad a cikket, kövess bennünket Instagram-on és Facebook-on a hasonló tartalmakért: 

DWD Instagram
DWD Facebook

Ha még nem találtad meg az Álom Ruhád, megkönnyítjük a dolgod! Létrehoztuk webáruházunkat a www.dwdress.hu oldalon, ahol megtekintheted minőségi menyasszonyi ruháinkat szuper áron! Már 54.900 ft,-tól rendelhetsz tőlünk ingyenes szállítással és visszaküldéssel!

Vagy foglalj időpontot ruhapróbára pécsi szalonunkba www.dwdress.hu/Idopontfoglalas