Rendelj online - ingyenes szállítással & cseregaranciával

Menyasszonyi kisokos

Menyasszonyi ruha fazonok I.

DWDRESS
DWDRESS
2022.04.22 09:12
Menyasszonyi ruha fazonok I.

Az rendben, hogy menyasszonyi ruha, de milyen? Hiszen, nem csak egyféle forma létezik belőlük, így tekintsük is át milyen fazon ruhák közül válagohatunk.

A-vonalú menyasszonyi ruha

Ez az egyik legtipikusabb fazon, és az egyik legkedveltebb is. Klasszikusan elegáns hatást kelt a hercegnős szoknyarész miatt, mely minden alkathoz kitűnő választás. Gyönyörűen kiemeli a derekat, csípőt, majd A-alakban bővül egészen a földig. Gyakran uszályban végződik, ennek mérete változó. Bővebben az uszály típusokról itt olvashatsz: Uszályok fajtái.

Egyenes szabású esküvői ruha

A ruha egyenes szabása egyszerű eleganciát sugall, kisebb szertartásokra, polgári esküvőre közkedvelt választás. Kiemeli a felsőtest alakját, szoknyarész nem bővül, hanem a test alakját követi. Abroncs nélküli viselet.

Hercegnős, báli ruha fazon

Kislánykori álmaink, habos-babos hercegnős ruhája. Szűk felsőrész után a deréktól kezdve bővülő, abroncsos szoknyarész, mely szinte a végtelenségig "puffosítható". Elegáns, formális báli megjelenést kölcsönöz viselőjének, mely a táncparketten való forgás közben gyönyörű látványt nyújt.

Sellő fazonú menyasszonyi ruha

A sellő fazonú ruha kiemeli a melleket, a derekat, csípőt, szorosan a testhez simul egészen a térdekig, ahonnan lágyan vagy erőteljesebben bővül lefelé. A testhez igazodó forma rendkívül nőies hatást kelt. Fontos megjegyezni, hogy ezeknek a ruháknak az esetében, elengedhetetlen tökéletesen méretre igazítatás. 

Trombita fazonú menyasszonyi ruha

Ez a sellő fazonhoz hasonló forma.  Kettő közötti különbség a szoknya kiindulási pontja változik. A sellő típusnál a térdtől kezdődik a bővülés, a trombita fazonnál pedig combközéptől. Ennél a fazonnál érvényesül a homokóra alkat kihangsúlyozása. 

Aszimmetrikus és rövid menyasszonyi ruhák

Ezek a nem hagyományos megoldások a modern stílus kedvelőinek ajánlottak. A lehetőségek tárháza sosem fogy ki ezeknél a nem szokványos menyasszonyi ruháknál. Vannak elöl rövid, hátul hosszú szabású szoknyák, rövidebb fazonú szoknyarészek, hagymaszoknyák, vízhullámos szoknyák, stb. 

Empire-stílus

A fazon jellegzetessége, hogy mell résznél szűkebb, és közvetlen mell alatt kezd el enyhén bővülni a szoknya. Lágy esésű anyagokból készül, kifinomult, elegáns megjelenésű, de közben mégis kényelmes ruha. Kismamáknak tökéletes választás!

Ha tetszett és hasznosnak találtad a cikket, kövess bennünket Instagram-on és Facebook-on a hasonló tartalmakért: 

DWD Instagram
DWD Facebook

Ha még nem találtad meg az Álom Ruhád, megkönnyítjük a dolgod! Létrehoztuk webáruházunkat a www.dwdress.hu oldalon, ahol megtekintheted minőségi menyasszonyi ruháinkat szuper áron! Már 54.900 ft,-tól rendelhetsz tőlünk ingyenes szállítással és visszaküldéssel!

Vagy foglalj időpontot ruhapróbára pécsi szalonunkba www.dwdress.hu/Idopontfoglalas 

forrásrészlet: https://elkeltem.hu/eskuvoi-ruha/menyasszonyi-ruha