Rendelj online - ingyenes szállítással & cseregaranciával

Menyasszonyi kisokos

Megéri ragaszkodni az elképzeléshez?

DWDRESS
DWDRESS
2022.04.11 11:36
Megéri ragaszkodni az elképzeléshez?

Valljuk be, minden menyasszony az esküvői készülődés alatt bújja a Pinterest-et inspirációk után kutatva, legyen szó a ruháról, hajról, dekorációról, stb. Így van is elképzelés a ruháról, de vajon érdemes-e annyira ragaszkodni ezekhez az elképzelésekhez?

A menyasszonyok gyakran beleesnek abba a hibába, hogy foggal-körömmel kapaszkodnak az általuk elgondolt összképbe. De ha csak a hétköznapi életünkre gondolunk, hányszor történt már meg az, hogy töprengünk mit vegyünk fel másnap, majd felhúzzuk és rájövünk, hogy ez az összeállítás bizony fejben jobban nézett ki, mint felhúzva. Na pont ugyan így működik ez a menyasszonyi ruhák világában is!

Tapasztalataink szerint mindenképpen érdemes a menyasszonyoknak kilépni a komfortzónájukból a ruhapróbák során. Olyat is fel kell próbálni, amit magadtól nem is biztos, hogy választottál volna. Ugyanis sokszor előfordul, hogy pont az olyan ruhába szeretnek bele, amelyet maguktól fel sem próbáltak volna. Egy modellen, speciális fényekkel és kamerával befotózott ruha, nem biztos, hogy rajtad is úgy fog állni, ahogy szeretnéd.  

Egy fontos dolgot érdemes fejben tartani, a ruhák közel sem mutatnak olyan szépen a vállfán, mint felhúzva. Ha van elképzelésed és ezt elmondod a próba segítőnek, azok alapján fog tudni neked ajánlani ruhát. Célszerű az álltaluk javasolt ruhákat felpróbálni, még akkor is ha a vállfán nem fogtak meg elsőre. Bízz a próba segítőkben, ismerik a ruhákat, tudják, hogy állnak és egész biztosan tudnak neked ajánlani olyan modellt, amelyik a Te alakodhoz a legjobban illik. 

Ne félj kísérletezni különböző stílusokkal! Mikor máskor húznál föl egy kicsit különlegesebb ruhát, mint az esküvőd napján? 

 

Ha tetszett és hasznosnak találtad a cikket, kövess bennünket Instagram-on és Facebook-on a hasonló tartalmakért: 

DWD Instagram
DWD Facebook

Ha még nem találtad meg az Álom Ruhád, megkönnyítjük a dolgod! Létrehoztuk webáruházunkat a www.dwdress.hu oldalon, ahol megtekintheted minőségi menyasszonyi ruháinkat szuper áron! Már 54.900 ft,-tól rendelhetsz tőlünk ingyenes szállítással és visszaküldéssel!

Vagy foglalj időpontot ruhapróbára pécsi szalonunkba www.dwdress.hu/Idopontfoglalas