Rendelj online - ingyenes szállítással & cseregaranciával

Menyasszonyi kisokos

A menyasszonyi ruha vásárlás előnyei

DWDRESS
DWDRESS
2022.04.05 10:38
A menyasszonyi ruha vásárlás előnyei

Biztosan mindenki feltette magában a kérdést; vásároljam vagy béreljem a menyasszonyi ruhámat? Szeretnénk nektek egy kicsit írni arról, hogy mik az előnyei a vásárolt ruháknak és hogy szalonunk miért nem foglalkozik ruhák bérbe adásával. 

Az első és legegyszerűbb ok, nem kell azon aggódnod egész idő alatt, hogy valami baja lesz a ruhának. Nehogy rá lépjen valaki, nehogy elszakadjon, nehogy foltos legyen, nehogy bármilyen egyéb módon sérüljön. Valljuk be, mindenki szeretné magát jól és kényelmesen érezni, önfeledten táncolni az esküvőjén. Ezeket vásárolt ruha esetében teljes nyugalommal teheted, hiszen a "mi lesz ha..." stresszfaktor nincs jelen. Bármi történik, nem lesz kötelező plussz költséged.

Második ok, a megvásárolt ruhádat úgy alakíttatod át, ahogyan csak a szíved kívánja! Túl hosszú az uszály? Le lehet szabni. Túl kevés a tüll réteg? Varrhatsz alá többet. Hiányolod a pántokat, vagy épp csak a pánt nem tetszik? Átalakíttathatod. Senki nem szabja meg mit és hogy szabatsz testre a saját ruhád esetében. Így nem kell tartanod attól, hogy beleszeretsz egy olyan ruhába, amin változtatnál valamint, de nem lehet. Olyan menyasszonyoknak, akiknek nagyon konkrét elképzelésük van a ruhával kapcsolatban, kifejezetten ajánlott is a vásárlás, hiszen egyébként sem könnyű megtalálni a tökéletes ruhát, nekik pedig a bérlési kötöttségek miatt még nehezebb dolguk van. 

Harmadik ok, ha nem egy napon történik az esküvő és a fotózás, sokkal kényelmesebb (és költséghatékonyabb is) saját ruhát vásárolni. Így annyiszor, akkor és oda húzod fel a ruhád amikor szeretnéd. Külföldi, több helyszínes fotózások esetében is ugyan ez a helyzet. Arról nem is beszélve, amikor időpont változás történik bármelyik ruhához kötött eseményben. Ha ma kell felhúznod, akkor ma fogod, ha 10 nappal később, akkor 10 nappal később. Nincs belőle probléma! 

Negyedik ok, a szentimentális érték. Hihetetlen érzés tud lenni, amikor pár évvel később ismét feltudod húzni A Menyasszonyi Ruhádat és nem csak képen nézheted vissza. Ott van veled, a szekrényedben, egy gyönyörű emlék egy gyönyörű napról. Igazán különleges és szép szokás az is, amikor később az anya után a lánya is abban a ruhában megy férjhez. Egészen mesebeli kötelék ez!

Ötödik ok, az esküvő nem olcsó mulatság, gondolom ezt nem kell senkinek bemutatni. Megvásárolt esküvői ruhádat a Nagy Nap után akár el is adhatod, így valamennyi pénz vissza tud jönni az árából. Szigorúbb költségvetés esetén egy ez kiváló opció! 

 

Ha tetszett és hasznosnak találtad a cikket, kövess bennünket Instagram-on és Facebook-on a hasonló tartalmakért: 

https://www.instagram.com/dwddress/
https://www.facebook.com/dwdress

Ha még nem találtad meg az Álom Ruhád, megkönnyítjük a dolgod! Létrehoztuk webáruházunkat a www.dwdress.hu oldalon, ahol megtekintheted minőségi menyasszonyi ruháinkat szuper áron! Már 54.900 ft,-tól rendelhetsz tőlünk ingyenes szállítással és visszaküldéssel!

Vagy foglalj időpontot ruhapróbára pécsi szalonunkba www.dwdress.hu/Idopontfoglalas