Rendelj online - ingyenes szállítással & cseregaranciával

Menyasszonyi kisokos

A menyasszonyi abroncs

DWDRESS
DWDRESS
2022.03.16 14:34
A menyasszonyi abroncs

Sok menyasszony óckodik a ruha abroncs használatától, így szeretnénk pár szót ejteni arról, mikor és miért van szükség rá.

Rengetegféle ruha abroncs létezik legyen szó körméretről, karikaszámról, anyagról, derékillesztésről, rétegről, formáról, stb., azért, hogy választott ruhánk szoknyájából a legtöbbet tudjuk kihozni. Sőt, befolyásolni is tudjuk a szoknya formáját az alatta lévő abronccsal.  

Nagyobb szoknyával rendelkező ruhák esetében elengedhetetlen a viselése, mind kényelem, mind látvány szempontjából is. Méretes szoknya, sok anyagot kíván, melyet ki kell tartania valaminek. Az abroncs, mint egy váz, segít a szoknya formájának megtartásában, máskülönben "összezuhanna" a ruha a saját anyagának mennyiség alatt és nem mutatna sehogy sem. Hullámos vagy rakott szoknyák esetében az abroncs felület biztosít a hajtásoknak, hogy szó szerint kibontakozzanak. Csipkés vagy egyéb díszítés esetén is ugyan ez a helyzet. 

Az ilyen méretesebb szoknyák abroncs nélkül bizony erősen korlátozzák a szabad mozgást, hiszen a menyasszony könnyen rálép. Az abroncsok magukban könnyűek, így nem kényelmetlen a viselésük, ám ahhoz elég erősek, hogy a szoknyát eltartsák a lábak elől, ezzel szabadabb mozgást biztosítanak. Attól sem kell tartani, hogy nem lehet bennük leülni, hiszen a karikáik rugalmasak, nem akadályozzák az efféle mozgást sem. Táncolásban pedig a legjobb partner, az alátámasztástól igazán gyönyörűen tud pörögni a ruha! :) 

Ha tetszett és hasznosnak találtad a cikket, kövess bennünket Instagram-on és Facebook-on a hasonló tartalmakért: DWD Instagram
DWD Facebook

Ha még nem találtad meg az Álom Ruhád, megkönnyítjük a dolgod! Létrehoztuk webáruházunkat a www.dwdress.hu oldalon, ahol megtekintheted minőségi menyasszonyi ruháinkat szuper áron! Már 54.900 ft,-tól rendelhetsz tőlünk ingyenes szállítással és visszaküldéssel!

Vagy foglalj időpontot ruhapróbára pécsi szalonunkba www.dwdress.hu/Idopontfoglalas