Rendelj online - ingyenes szállítással & cseregaranciával

Menyasszonyi kisokos

Az igazítás varázsa

DWDRESS
DWDRESS
2022.03.04 09:36
Az igazítás varázsa

Ugyan szalonunk közvetlen nem foglalkozik ruhák igazításával, mégis szeretnénk írni egy kicsit a témáról.

 

Szeretnéd megtalálni az álom ruhát, ez egyértelmű, ám ez nem is olyan könnyű feladat, mint gondolnánk! 

Ahány ember, annyiféle ízlés és emiatt rengetegféle menyasszonyi ruha kapható. Ám így is sokszor előfordul, hogy az álomruha nem passzol tökéletesen, levennél róla vagy épp hozzá adnál valamit. Ez ne riasszon vissza! Ezektől az igazításoktól lesz igazán Tiéd a ruha. 

Ha ízlésből ilyen sokféle létezik, akkor bizony alkatból is legalább ennyi. Nagyon ritkán fordul elő, hogy a felpróbált ruha tökéletesen illeszkedik mindenhol, főleg ha cipzáros vagy gombos megoldású. A fűzős hátú ruhák ugyan, szabadabb teret adnak a beállítás szempontjából, de itt is előfordul, hogy itt-ott be kell venni a ruhán. Egy hibátlanul passzoló, alkatra illeszkedő ruha látványát és érzését minden nő megérdemli. 

Felpróbáltál egy ruhát, teljesen beleszerettél, de egy van rajta egy öv, ami nem egészen a te stílusod vagy netán hiányolod róla a pántokat, vagy ellenkező esetben pont, hogy levetetnéd pántokat? Túl mély a kivágása, túl hosszú a szoknyája vagy az uszálya, nincs uszálya, de te szeretnél? Ezek mind olyan változtatások, amik nem rugaszkodnak el a valóságtól, de kiteljesíthetik az álomképet a ruhádról. 

Szabadjára kell engedni a fantáziát! Ebben segíthetek Neked barátaid, rokonaid, a szalonban öltöztető eladó, illetve a varrónő is. 

Megvásárolható ruhák esetében legegyszerűbb az alakítás, ugyanis azt alakíttathatsz, amit csak szeretnél, hiszen az teljesen egészében a Tiéd. Többek között ez az egyik oka, amiért szalonunk csak értékesítéssel foglakozik, bérbe adassál nem.

Ha tetszett és hasznosnak találtad a cikket, kövess bennünket Instagram-on és Facebook-on a hasonló tartalmakért: DWD Instagram
DWD Facebook

Ha még nem találtad meg az Álom Ruhád, megkönnyítjük a dolgod! Létrehoztuk webáruházunkat a www.dwdress.hu oldalon, ahol megtekintheted minőségi menyasszonyi ruháinkat szuper áron! Már 54.900 ft,-tól rendelhetsz tőlünk ingyenes szállítással és visszaküldéssel!

Vagy foglalj időpontot ruhapróbára pécsi szalonunkba www.dwdress.hu/Idopontfoglalas