Rendelj online - ingyenes szállítással & cseregaranciával

Menyasszonyi kisokos

Színes menyasszonyi ruha!?

DWDRESS
DWDRESS
2022.02.25 08:45
Színes menyasszonyi ruha!?

Színes menyasszonyi ruha!? 

Igen, lehetséges!

Nem minden menyasszony ragaszkodik a tradicionális fehér színű ruhához, hiszen nem is kell. Persze az, hogy kinek mi a tradicionális világ szerte változik, így valójában annyira mégsem elrugaszkodott a színes esküvői ruha ötlete

Ha valami igazán különlegesre vágysz, valamire, ami igazán téged tükröz vagy éppen tökéletesen passzol a bőröd tónusához (erről korábbi blogunkban olvashatsz itt: A fehér árnyalatai) akkor a színes ruhákat pontosan neked találták ki! 

Sokféle alternatíva létezik arra, hogy hogyan lehet megszínesíteni egy ruhát.

Legnépszerűbb és leggyakrabban használt módja a virágminta. Különböző méretben, mértékben és színvariációban jelenhetnek meg a ruhán, a lehetőség tárháza közelít a végtelenhez. Hozzá passzoló csokorral lélegzetelállító látvány az összkép.

Az ombre ruhák is csempésznek egy kis izgalmat a menyasszonyi ruha egyhangú fehérségébe. Ezek lehetnek egy vagy több színből képzett átmenetek. Kellemes látvány a szemnek a könnyed átmenet, igazán játékos megjelenést kölcsönöz.

Anyagában színes ruhák már megkérdőjelezik azt is, hogy lehet-e őket menyasszonyi ruhának nevezni. Valójában igen, hiszen attól menyasszonyi ruha a menyasszonyi ruha, hogy viselője menyasszony. Legtöbbször magasfényű anyagból készülnek, az előkelő hatás elérésért. Az ilyen anyagában színes ruháknak vannak olyan változatai is, melyeken a díszítés és/vagy a tüll fehér, így megőrizve a hagyományos fehér színt. 

A divat világában semmi sem lehetetlen, de ettől lesz minden ruha egyedi és utánozhatatlan. Kiemelik viselőjük személyiségét, felszínre hozzák az a szépséget, mely mindenkiben ott van! 

Olyan menyasszonyoknak ajánljuk ezeket a formabontó ruhákat, akik vágynak arra, hogy valami nem hétköznapi és emlékezetes ruhában tündököljenek a Nagy Napon. 

Ha tetszett és hasznosnak találtad a cikket, kövess bennünket Instagram-on és Facebook-on a hasonló tartalmakért: DWD Instagram
DWD Facebook

Ha még nem találtad meg az Álom Ruhád, megkönnyítjük a dolgod! Létrehoztuk webáruházunkat a www.dwdress.hu oldalon, ahol megtekintheted minőségi menyasszonyi ruháinkat szuper áron! Már 54.900 ft,-tól rendelhetsz tőlünk ingyenes szállítással és visszaküldéssel!

Vagy foglalj időpontot ruhapróbára pécsi szalonunkba www.dwdress.hu/Idopontfoglalas