Rendelj online - ingyenes szállítással & cseregaranciával

Menyasszonyi kisokos

A fehér árnyalatai

DWDRESS
DWDRESS
2022.02.17 08:59
A fehér árnyalatai

Mint minden színnek, a fehérnek is vannak különböző árnyalatai. Az esküvői ruhák is többféle fehér színben pompáznak, hogy sok bőrtónust kiegészítsenek

A ruha színe legalább olyan meghatározó, mint a szabása, hiszen senki nem szeretné, ha sápadtnak vagy épp túl sárgának tűnne az esküvője napján. Legalapvetőbb szín kategorizálás a hideg, meleg és semleges színre bontás. Ahhoz, hogy a ruha jól kiegészítse a menyasszony tónusát, ellenkező színhőmérsékletű ruhát érdemes választani. 

Legkönnyebben a csuklón lévő erek színéből állapítható meg a bőr árnyalata:

Meleg tónus: zöld erek

Hideg tónus: kék vagy lila erek 

Semleges: nincs határozott szín, hasonlít a bőröd színéhez

Meleg tónusú bőrhöz legjobban passzol:

Hűvösebb vagy semlegesebb fehérek, mint a tiszta fehér, törtfehér, kékes fehér, jégfehér, mályvás, rózsaszínes árnyalatú ruhák.   

Hideg tónusú bőrhöz legjobban passzol:

Melegebb fehérek, mint az elefántcsont, pezsgő, ekrü, krém és arany ragyogású színek. 

Semleges tónusú bőrhöz legjobban passzol:

Nektek van a legnagyobb szerencsétek, nektek minden árnyalat jól fog állni. 

 

Tehát ha legközelebb felpróbálsz egy ruhát és mindenhol tökéletes passzol az alakodra, de mégis úgy érzed nem megfelelő az összhatás, tudni fogod, hogy valószínűleg a ruha árnyalata nem volt a Te bőrödhöz passzoló!

Ha tetszett és hasznosnak találtad a cikket, kövess bennünket Instagram-on és Facebook-on a hasonló tartalmakért: DWD Instagram
DWD Facebook

Ha még nem találtad meg az Álom Ruhád, megkönnyítjük a dolgod! Létrehoztuk webáruházunkat a www.dwdress.hu oldalon, ahol megtekintheted minőségi menyasszonyi ruháinkat szuper áron! Már 54.900 ft,-tól rendelhetsz tőlünk ingyenes szállítással és visszaküldéssel!

Vagy foglalj időpontot ruhapróbára pécsi szalonunkba www.dwdress.hu/Idopontfoglalas