Rendelj online - ingyenes szállítással & cseregaranciával

Menyasszonyi kisokos

A jó menyasszonyi smink titka

DWDRESS
DWDRESS
2022.02.12 09:35
A jó menyasszonyi smink titka

Ha egyszerűen és röviden szeretnénk fogalmazni, a jó menyasszonyi smink, olyan, amiben szépnek érzed magad. Természetesen a valóság nem ilyen egyszerű.

Járjuk egy kicsit körbe mitől is lesz meg ez az érzés:

Amikor belenézel a tükörbe, nem a hibákat kezded el keresni magadon. Inkább olyan gondolatok járnak benned, hogy "milyen szép a szemem", "milyen üde a bőröm", "milyen jól áll nekem ez a rúzs". Persze ez nagyon nehéz, mert hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy az a szép, ami tökéletes. Valójában pedig az, ami hozzád illik. Mindig azt kell nézni amit, szeretsz magadon, és azt kell kiemelni. Így háttérbe szorul az, amivel kevésbé szimpatizálsz. Ettől fogod magad gyönyörűnek érezni.

Érdemes képeket keresni, hogy milyen árnyalatokat, formákat, stílusokat szeretsz sminkben. Valamint ruhádról, kiegészítőidről is mutass képet, ezáltal átfogó képet kap a sminkesed az ízlésedről, így ha Te magad nem is vagy járatos a sminkelés világában, Ő pontosan fogja tudni, mit keresel. Egy jól eltalált smink rengeteget hozzátesz a végső összképhez, de ugyan ennyire rombolhatja is azt. 

Ha nem szoktad meg magad sminkben, ne az esküvőd napja legyen az amikor erőteljes sminket viselsz. Teljesen idegen leszel magadnak és nem lesz magabiztos, holott ez egy fő kulcsa a szépség érzetnek. 

Kérj időpontot próbasminkre. Ilyenkor lépésről lépésre végig tudjátok beszélni, hogy milyen erősségű sminket szeretnél. Akár több variációt is kipróbálhatsz ilyenkor, mert lehet, hogy volt egy elképzelésed, milyet szeretnél, de az élőben nem mutat rajtad úgy. Ilyenkor bátran bízzd magad sminkesedre, segíteni fog megtalálni a Te stílusod!

Ne félj a színektől! Mivel esküvői sminkek esetében a szemsmink legtöbbször natúr, barnás színekből áll, kifejezetten jól tud mutatni egy hangsúlyosabb szájszín a fehér ruhához. Képeken is jól néz ki, emellett egy jól eltalált árnyalat fogfehérítő hatású is!

Végső soron a jó menyasszonyi smink egy csapatmunka eredménye, amit a sminkeseddel hoztok össze. Ne félj kimondani, mi az ami tetszik és mi az ami nem. Ez a Te Nagy Napod és attól fogsz igazán ragyogni ha őszintén Önmagadat tudod adni, így a smink csak egy apró kis segítség, hogy meglásd azt a szépséget ami Benned rejlik!

Ha tetszett és hasznosnak találtad a cikket, kövess bennünket Instagram-on és Facebook-on a hasonló tartalmakért: DWD Instagram
DWD Facebook

Ha még nem találtad meg az Álom Ruhád, megkönnyítjük a dolgod! Létrehoztuk webáruházunkat a www.dwdress.hu oldalon, ahol megtekintheted minőségi menyasszonyi ruháinkat szuper áron! Már 54.900 ft,-tól rendelhetsz tőlünk ingyenes szállítással és visszaküldéssel!

Vagy foglalj időpontot ruhapróbára pécsi szalonunkba www.dwdress.hu/Idopontfoglalas