Rendelj online - ingyenes szállítással & cseregaranciával

Menyasszonyi kisokos

Az örök kérdés: pántos vagy pánt nélküli?

DWDRESS
DWDRESS
2022.02.08 09:51
Az örök kérdés: pántos vagy pánt nélküli?

Melyik a jobb pánttal vagy nélküle?

Ez egy olyan kérdés, amit biztosan mindenki feltett magának.

Nézzük át mindkét forma tulajdonságait.

Pántos ruhák:

A leggyakrabban előforduló ok, ami miatt ilyen ruha felé fordulnak a menyasszonyok az a biztonságérzet. Ezek a ruhák sokkal stabilabb érzetűek, nem mozdulnak el heves tánc közben sem. Kevésebé igényelnek igazítást az este folyamán. 

Különböző formájú váll megoldások kiváló díszítési lehetőséget biztosítanak a nyak és a vállak köré. Köves, csipkés, gyöngyös, tüllös, vastagabb vagy vékonyabb, teljes nyakat betakaró, ejtett vállú, stb. a lehetőségek tárháza megközelíti a végtelent. Ennek előnye, hogy aki kevésbé szeret ékszert hordani, így is csempészhet valamiféle extrát a dekoltázs környékére. 

Pántos ruhák esetében a váll felfüggesztés megengedi azt, hogy a háti részen több bőrt lehessen mutatni, mélyebben legyen kivágott a viselet. 

Olyan menyasszonyok számára, akik a karjukat szeretnék leplezni, nem szükséges külön bolerót beszerezni, elég egy megfelelő szabású ruhát választani. Ilyen esetben egészen hosszú ujjú ruha is ideális választás.

 

Pánt nélküli ruhák:

Mindenkinek az elképzelése ezekkel a ruhákkal kapcsolatban, hogy folyton lecsúsznak. Elárulunk egy titkot, egy jól testhez igazított pánt nélküli ugyan olyan stabil, mint pántos társai. Ezen kívül pedig igazán pazar látványt nyújt, hiszen csodás alakot varázsol!

A felső formája rendkívül változatos dekoltázs képet tud mutatni. Legyen az szív alakú, enyhén ívelt, egyenes, mélyen kivágott tüllel, stb. mindegyik nagyon nőies és romantikus. Maga felső rengeteg féle képpen díszíthető.

Ezeknek a ruháknak az esetében az ékszer választás kevésbé kötött, így sokat lehet játszani, hogy mi az, ami igazán jól áll a menyasszonynak. Az összkép pedig az ékszer méretétől függően lehet visszafogott vagy egészen extravagáns is. Illetve a fátyol formájával, dekorációjával is sokkal szabadabban lehet válogatni, ugyanis soha nem fogja azt az érzetet nyújtani, hogy túl sok lenne az anyag az arc körül!

Pánt nélküli ruhák minden alkaton mesésen mutatnak, hiszen itt igazán érvényesül a női forma kiemelése legyen szó fűzőről, gombokról vagy cipzárról. Azoknak a menyasszonynak is szívből ajánljuk akik teltebbek

 

Ha tetszett és hasznosnak találtad a cikket, kövess bennünket Instagram-on és Facebook-on a hasonló tartalmakért: DWD Instagram
DWD Facebook

Ha még nem találtad meg az Álom Ruhád, megkönnyítjük a dolgod! Létrehoztuk webáruházunkat a www.dwdress.hu oldalon, ahol megtekintheted minőségi menyasszonyi ruháinkat szuper áron! Már 54.900 ft,-tól rendelhetsz tőlünk ingyenes szállítással és visszaküldéssel!

Vagy foglalj időpontot ruhapróbára pécsi szalonunkba www.dwdress.hu/Idopontfoglalas