Rendelj online - ingyenes szállítással & cseregaranciával

Menyasszonyi kisokos

Szolgáltatói sarok - miért válassz DJ-t a Nagy Napra?

DWDRESS
DWDRESS
2021.12.03 12:50
Szolgáltatói sarok - miért válassz DJ-t a Nagy Napra?

Szolgáltatói sarok
Miért válassz a Nagy Napra DJ-t?
3. rész

 

A lagzik legfontosabb része a vacsorán kívül a buli, ahol természetesen nem mindegy, hogy milyen a hangulat. Az, hogy mitől lesz jó a buli, sok apró részleten múlik, ezek közül pedig rengeteg olyan van, amit előre nem tudunk megszervezni, kitalálni. Ha egy parti elindul a maga útján, akkor azt nagyon nehéz terelgetni. De persze vannak olyan apró kis trükkök, praktikák, amiket ha betartunk, akkor még egy buli is irányítható, olyan mederbe terelhető, amilyenbe csak szeretnénk.

Mi kell egy igazán jó bulihoz?
Jó zene, táncparkett, finom italok és persze hangulatos fények. Igen, fények, hiszen egyáltalán nem mindegy hogy milyen zenére milyen megvilágítást kap a termünk.

Az első benyomás - látvány
Ha buliról van szó, akkor nem a zene az első dolog, ami megfogja az embereket, hanem a látvány és a technika. Ezek alapján születik meg a vendégekben az első előítélet, ha profinak látszik a technika, akkor jó bulira számítanak és így is állnak hozzá az est további részéhez. Az, hogy jó legyen a zene, olyan, ami az ízléséhez és szívéhez is közel áll csak másodlagos.

Hogyan válasszunk zenészt?
Érdemes olyan zenészt választani az esküvőnkre, aki zenei mellett, saját fénytechnikával is rendelkezik. Sötétben
még a legjobb zeneszámok is altatnak, de ha a diszkósnak megvan minden eszköze a hangulatkeltéshez, akkor garantált a hatalmas buli és a felhőtlen jókedv is garantált!

Vendégsereg ízlése vs. a pár ízlése
Egy lagzi vendégserege nagyon változatos és összetett lehet. Zenei ízlésben pedig rettentő eltérő is akár, a nagyi biztosan nem arra a számra ropja majd szívesen, amire a haverok. De nyugi, van megoldás arra, hogy mindenki jól érezhesse magát! A buli elején, nagyjából éjfélig, a 80’-as, 90’-es évek zenéinek kell mennie. A szépkorú vendégek egyébként is csak eddig tervezik a bulizást, ekkor nekik kell, hogy szóljon a zene. Amikor megszólal az első mai sláger, veszik a célzást és általában visszavonulnak. A lagzi ezen pontjánál a terem is öltözetet vált, megváltoznak a fények, beindulnak a showlámpák. A fények adják a hangulatnak a kapuját, vezetik és terelik a vendégeket, valamint a zene stílusához is igazodnak. Minél több lámpát alkalmazunk egy térben, annál nagyobb show lesz az eredménye.

Esküvői DJ ajánlás:
Ha elvesztetek a tökéletes DJ megtalálásában, sok szeretettel ajánljuk Nektek DJ FIDO-t, aki nem elég, hogy nagyon korrekt és az igényeiteknek, kéréseiteknek megfelelően dolgozik, nagy figyelmet szentel annak is, hogy a zene mellett a látványvilág is igazán emlékezetes legyen! :)
Ajánlatkérés DJ FIDO-tól: https://pecsieskuvodj.hu/

Hamarosan megosztunk Veletek egy interjút is, hiszen vendégül láttuk őt egy rövid beszélgetés erejéig! Érdemes lesni az oldalt!

Ha még nem találtad meg az Álom Ruhád, megkönnyítjük a dolgod! Létrehoztuk webáruházunkat a www.dwdress.hu oldalon, ahol megtekintheted minőségi menyasszonyi ruháinkat szuper áron! Már 54.900 ft,-tól rendelhetsz tőlünk ingyenes szállítással és visszaküldéssel!

Vagy foglalj időpontot ruhapróbára pécsi szalonunkba www.dwdress.hu/Idopontfoglalas