Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Rendelj online - ingyenes szállítással & cseregaranciával

Menyasszonyi kisokos

Nincs még elképzelésed az Álom Ruhádat elletően? Ez a legjobb! Eláruljuk, miért...

DWDRESS
DWDRESS
2021.12.03 12:25
Nincs még elképzelésed az Álom Ruhádat elletően? Ez a legjobb! Eláruljuk, miért...

Nincs még elképzelésed? Az a legjobb!
Ne aggódj emiatt, inkább fogadd meg az alábbi tippeket, amelyeket most megosztunk Veled, ezzel is segítve a tökéletes ruha megtalálását!

 

 • A ruhapróbán bátran próbálj fel nagyon-nagyon különböző ruhákat, hiszen ezért vagyunk, hogy segítsünk. Sok menyasszonyunkkal megesik, hogy meg vannak róla győződve, hogy nekik egy adott fazon nem áll jól.. majd egy órával később csodák-csodájára ezzel a fazonú ruhával távoznak egy gyönyörű, elégedett mosollyal az arcukon. :)
  Nem kell megijedni a sok lehetőségtől, azért vagyunk, hogy segítsünk eligazodni a rengeteg típus és ruhafajta között. Ne parázz, bízd ránk magad egy INGYENES ruhapróba keretein belül: dwdress.hu/idopontfoglalas

 

 • Érdemes átgondolni, hogy az esküvő napján milyen extra programoknak feleljen meg a ruha. Pl: fotózás különleges helyszínen, pörgősebb tánc, stb.
  Ez azért fontos, mert ha tudjuk a Nagy Nap tematikáját, már ez is nagyban szűkíti a lehetőségek tárházát.

 

 • A weboldalunkat böngészve láthatod, hogy milyen stílus állna közel hozzád. Ezzel sok időt és energiát spórolhatsz meg! Ha fotókról nem tudod elképzelni, semmi gond! A ruhapróbán bármennyi ruhánkat felpróbálhatod.

 

 • Ha tudod, hogy nem vagy a gyors döntések híve, és sok időre van szükséged egy-egy fontos döntés meghozása előtt az alapos átgondolásra, időben kezdj el minél hamarabb nézelődni!

 

 • A ruhapróbára olyan személyt válassz kíséretnek, akinek bízol az ízlésében és a szeretetében! A szeretet nagyon fontos, mert ugyan ő azért jön veled, hogy segítsen, de fontos, hogy NEKED tettszen a ruha, és NE (csak) neki!

 

 • Nagy segítség lehet a választásban, ha kísérőd lefényképez Téged az összes ruhában, amit felpróbálsz! Fontos, hogy lásd magad kívülről is, ne csak a tükörben, továbbá egymás mellé helyezve könnyebben látod, hogy melyik ruhában mi tetszik, és mi nem.

 

 • Fontos, hogy ne csak tettszen a ruha, hanem érezd is jól magad benne! Órákon át viselni fogod majd, fontos, hogy ne feszengj benne, ne legyen kényelmetlen! Hiszen így nem tudsz feloldódni igazán, és átadni magad a Nagy Nap örömeinek!

 

 • Elsősorban MAGADNAK akarj megfelelni, a saját ízlésedre hagyatkozz. Legyél nyitott a szakember és a kísérőd véleményére, tanácsaira, de a végső döntés a TIÉD!

 

Ha még nincs meg az Álomruhád, szeretnénk megkönnyíteni a dolgod, azzal, hogy létrehoztuk weboldalunkat, ahol meg tudod tekinteni minőségi menyasszonyi ruhákból álló kínálatunkat: www.dwdress.hu/
Minden ruhánkat ingyenes szállítással és visszaküldéssel rendelheted meg, már 54.900 Ft-tól!
Ha kedved kaptál egy klassz, ingyenes ruhapróbához, ahol csak Veled foglalkozunk egy órán át, foglalj időpontot pécsi üzletünkbe: www.dwdress.hu/idopontfoglalas