Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Rendelj online - ingyenes szállítással & cseregaranciával

Menyasszonyi kisokos

Szolgáltatói sarok - Beszélgetés a FókuszPók Média megálmodójával, Schnell Marcellel

DWDRESS
DWDRESS
2021.11.29 11:16
Szolgáltatói sarok - Beszélgetés a FókuszPók Média megálmodójával, Schnell Marcellel

Kedves Marcell, kérlek, mutasd be néhány mondatban, hogy mivel foglalkozol, miben nyújtasz segítséget az Ifjú Párnak a Nagy Napjukon!
Az én hivatásom az, hogy a Pár közös életének egyik legfontosabb napját megörökíthessem, és egy olyan filmet készítsek belőle, amit ha bármikor megnéznek, felidézze a boldog és megható pillanatokat.

Szuper dolog, ha a hobbink munkává válik! Mi inspirált, hogy belevágj?
Számomra az önkiteljesedés egyik legjobb formája az, hogy a videóimon keresztül megmutathatom az embereknek azt a sok szép dolgot, ami nap mint nap körülvesz bennünket. Ebből következik, hogy esküvői filmjeimnek az a fő célja, hogy a Nagy Nap pillanatait úgy tudjam megörökíteni a Párnak, hogy azt mindig örömteli szívvel tudják visszanézni még sok-sok év után is.

Említetted, hogy az esküvői kisfilmek készítése csak egy a sok dolog közül, amit szívesen csinálsz. Mesélnél kérlek arról, hogy mi minden van még?
Filmes téren nagy kedvenceim még a reklám- és imázs filmek, valamint a rendezvények videózása, de ez mellett foglalkozom még marketinggel is.

Hol találkozhatunk Veled vagy a munkáiddal, munkásságoddal?
Az Instagram oldalunkon mindenféle projektet megtalálhat az érdeklődő. Nem csak esküvőt, hanem minden mást is, amit a Fókuszpók Media csapata készített. (@fokuszpok_media – a szerk.)

Átlagosan hány esküvőt vállalsz egy évben?
Ez változó, főleg mióta tart a vírus helyzet. Általánosságban véve azt tudom mondani, hogy 10 és 15 között változik ez a szám, ami attól függ, hogy milyen más projektek vannak még tervben a nyárra.

Az ország mely részén vagy elérhető?
Leginkább a dél-dunántúli régióban, azon belül is Pécs és környékén, de ha olyan a helyszín vagy a pár, akkor messzebb is elutazunk, hogy több mindent lássunk és tapasztaljunk.

Mitől vagy más, mint a többi szolgáltató?
Szerintem minden szolgáltató más és más, mindenkiben van valami egyedi. Nálam a filmes látásmódomban és a kreativitás szeretetében nyilvánul meg ez az egyediség.

Mit mondanál a Pároknak, miért válasszanak Téged?
A Kedvesemmel, Kocsis Ágival (@kocsisart) nagyon szeretünk és jól is tudunk párban dolgozni, egymást kiegészítve adunk egy komplex csomagot a pároknak, akik megtisztelnek minket a bizalmukkal. Szerintem ez egy hatalmas plusz dolog ezen a területen a párnak és nekünk is.

Mi számodra a legnagyobb kihívás egy esküvői munkánál?
Egyértelműen az, hogy nagyon szeretek enni, a lagzin viszont csak szolidan szabad, hiszen hajnali 1-2-ig dolgozni kell utána, ami teli hassal igen nehézkes tud lenni.

Ajánlatkérés Marcelltől, a FókuszPók Média megálmodójától: www.instagram.com/FokuszPok_Media vagy a www.fokuszpokmedia.hu weboldalon!

Ha tetszett és hasznosnak találtad a cikket, kövess bennünket Instagram-on és Facebook-on a hasonló tartalmakért: https://www.instagram.com/dwddress/
https://www.facebook.com/dwdress

Ha még nem találtad meg az Álom Ruhád, megkönnyítjük a dolgod! Létrehoztuk webáruházunkat a www.dwdress.hu oldalon, ahol megtekintheted minőségi menyasszonyi ruháinkat szuper áron! Már 54.900 ft,-tól rendelhetsz tőlünk ingyenes szállítással és visszaküldéssel!

Vagy foglalj időpontot ruhapróbára pécsi szalonunkba www.dwdress.hu/Idopontfoglalas