Rendelj online - ingyenes szállítással & cseregaranciával

Menyasszonyi kisokos

Szolgáltatói sarok

DWDRESS
DWDRESS
2021.11.25 12:25
Szolgáltatói sarok

Mitől jó a jó videós?
2. rész

A fotózás mellett egyaránt fontos az is, hogy a Nagy Nap videó formátumban is rögzítve legyen. De hogyan válasszuk ki a megfelelő szakembert?

4+1 pro tipp, hogy biztosan a legjobbat választhassuk:

  1. Elemezzük ki

Dönthetünk ajánlás alapján, vagy választhatunk olyan szakembert, aki egy kedves ismerősünk lakodalmát örökítette meg. De nem biztos, hogy ezek a legjobb megoldások…
Mi azt javasoljuk, hogy minden esetben nézd meg Instagramon, Facebookon a különböző szolgáltatók ajánlatait, munkáit. Olyat válassz, akinek tetszik a munkássága, látványvilága. Érdemes egy-egy videót alaposabban megnézni, mik azok a motívumok, pillanatok, amelyek nagy hangsúlyt kaptak a videós által készített esküvői filmben? Vajon nekünk is ezek a pillanatok a fontosak? Ha a válasz igen, akkor mehetünk tovább a következő bekezdésre! Hogyha a válasz nemleges, akkor keresgélj még! :)

  1. Nézzük meg, hogy ki áll a minőségi felvételek mögött

Nem elég, ha a videós munkái tetszenek. Vegyük alapul, hogy megtaláltuk azt a személyt, akinek tetszik a látványvilága és az esküvői filmekben használt színvilága, stb.
Nézzük meg azt is, hogy ki áll a kamera mögött. Vegyük fel vele a kapcsolatot és kérjünk tőle árajánlatot. Szimpatikus nekünk? Kedves volt velünk? (Egy telefonos egyeztetés is bőven elég lehet.) Ha a válasz igen, akkor…

  1. Találkozzunk személyesen

Ha az árajánlat rendben volt és elfogadtuk, a szerződéskötés legjobb módja, ha személyesen írjátok azt alá, főleg, ha nem ismeritek még egymást személyesen! Ez egy kiváló lehetőség arra, hogy egy kávé vagy forró tea mellett beszélgessetek egymással és jobban megismerhessétek egymást!

  1. Ha valami nem egyértelmű, érdeklődj

A találkozás után jut eszedbe, hogy elfelejtetted megkérdezni, mikor lesz megtekinthető az esküvői kisfilm? Vagy csak szimplán nem emlékszel, hogy hány órát beszéltetek meg a kezdés időpontjának? Nyugodtan hívd fel vagy írj neki! A gyakorlott videósok tudják, hogy nem egyszerű mindent összeegyeztetni és rengeteg háttérmunka kell ahhoz, hogy minden igazán rendben legyen a Nagy Napotokon, így teljesen meg fogják érteni, ha valami nem egyértelmű, vagy szeretnél még valamit kérdezni, megemlíteni.

4+1. Szolgáltató ajánlása

Nagy szeretettel ajánljuk Nektek a FókuszPók Média csapatát! A csapat olyan fiatal felnőttekből áll, akik tele vannak új ötletekkel, kreativitással és igazán ügyfél orientáltak, tehát ha van egyedi ötleted, akár extrém kérésed, ők biztosan tudják teljesíteni!
Schnell Marcell, a FókuszPók Média videóért felelős tagjának referenciái: www.instagram.com/FokuszPok_Media
www.fokuszpokmedia.hu

Ha tetszett és hasznosnak találtad a cikket, kövess bennünket Instagram-on és Facebook-on a hasonló tartalmakért: https://www.instagram.com/dwddress/
https://www.facebook.com/dwdress, 

Ha még nem találtad meg az Álom Ruhád, megkönnyítjük a dolgod! Létrehoztuk webáruházunkat a www.dwdress.hu oldalon, ahol megtekintheted minőségi menyasszonyi ruháinkat szuper áron! Már 54.900 ft,-tól rendelhetsz tőlünk ingyenes szállítással és visszaküldéssel!

Vagy foglalj időpontot ruhapróbára pécsi szalonunkba www.dwdress.hu/Idopontfoglalas