Rendelj online - ingyenes szállítással & cseregaranciával

Menyasszonyi kisokos

Top3 kiegészítő, hogy az álomruha valóban álomruha lehessen!

DWDRESS
DWDRESS
2021.11.25 11:34
Top3 kiegészítő, hogy az álomruha valóban álomruha lehessen!

Hogyan varázsold a ruhádat igazi Álom Ruhává? 

Top3 kiegészítő, amit ne felejts el!

Vannak olyan menyasszonyi kiegészítők, melyek talán eszedbe sem jutottak eddig, ám ha jobban megismered őket, rájössz, hogy szinte nélkülözhetetlenek az esküvői ceremóniához.

Abroncsok: Sok menyasszonyhoz hasonlóan talán te is igazi, báli ruha fazonú esküvői ruháról álmodozol. Az ilyen daraboknak elkerülhetetlen tartozéka az abroncs, ez adja meg a ruha formáját, tartását. A menyasszonyi abroncs a legpraktikusabb a kiegészítők között, viselését a legtöbb esküvői ruhához kifejezetten ajánljuk, kivételt csak az egyenes szabású ruhák képeznek. Üzletünk különböző típusú, méretű abroncsokat kínál, az egyes menyasszonyi ruháknak megfelelően. Nem kell ódzkodnod a viselésüktől, a mai divatban a kényelem és a praktikusság lépett előtérbe. Hogy milyen abroncsok közül válogathatsz üzletünkben, ebben a blogbejegyzésben találod:

Öv: Ha szeretnél még egy kis csillogást, vagy csak egy apró kis „finomkodásra” vágysz, széles választékban van lehetőséged övet választani a ruhád mellé nálunk! Vannak vékony, diszkrét, apró kövekkel díszített öveink, melyek egy apró kis pluszt adnak a ruhához, de vannak olyan öveink is, amelyek biztosan oda vonzzák majd a tekintetet a vékony derekadra! :)

Ruhazsák: Egy menyasszonyi ruha nagyon értékes, és akár évtizedeken keresztül is el lehet tárolni. De nem mindegy, hogy miben. Fontos, hogy olyan zsákban tároljuk, hogy az idő ne fogjon ki a ruhán, megóvjuk a portól és a molyoktól. Nagy, szövet ruhazsákunkban biztonságosan lehet tárolni, és óvni Álmaink ruháját.

+1: A harisnyakötő viselése fontos tradíció, még akkor is jó ötlet beszerezni egy kék színű darabot, ha nem vagy a hagyományok híve. A harisnyakötő az esküvők kedvelt játékszere is, szerte Európában a mai napig őrzik azt a hagyományt, hogy az ifjú férj a harisnyakötőt eldobja a lakodalomban. Aki elkapja (hasonlóan a csokorhoz), az nősül legközelebb. Nálunk harisnyakötő vásárlásra nincs lehetőség, csak említésképpen szerepel a listán.

Ha kedvet kaptál körülnézni nálunk, várunk sok szeretettel üzletünkbe! Garantáljuk, hogy vidámságban sem lesz hiány a kiegészítők mellett! :) 

Ha tetszett és hasznosnak találtad a cikket, kövess bennünket Instagram-on és Facebook-on a hasonló tartalmakért: DWD Instagram
DWD Facebook

Ha még nem találtad meg az Álom Ruhád, megkönnyítjük a dolgod! Létrehoztuk webáruházunkat a www.dwdress.hu oldalon, ahol megtekintheted minőségi menyasszonyi ruháinkat szuper áron! Már 54.900 ft,-tól rendelhetsz tőlünk ingyenes szállítással és visszaküldéssel!

Vagy foglalj időpontot ruhapróbára pécsi szalonunkba www.dwdress.hu/Idopontfoglalas