Rendelj online - ingyenes szállítással & cseregaranciával

Menyasszonyi kisokos

Szolgáltatói sarok - Beszélgetés a KocsisArt megálmodójával, Kocsis Ágnessel

DWDRESS
DWDRESS
2021.11.16 14:03
Szolgáltatói sarok - Beszélgetés a KocsisArt megálmodójával, Kocsis Ágnessel

Kedves Ági, mióta foglalkozol esküvők fotózásával?
Az esküvői fotózásba talán 4 évvel ezelőtt szerettem bele igazán. Gyermekkoromban voltam utoljára esküvőn, de mindig csodáltam a menyasszonyokat, magát a szertartást, szervezést, és a gyönyörű fotókat. Ekkor született meg a döntés (még egyetemista koromban), hogy miért ne próbálhatnám ki magam, mint esküvő fotós. Hiszen fotográfusnak tanulok, ebből fogom megszerezni a diplomámat, miért ne foglalkozhatnék azzal, amit igazán szeretnék. – gondoltam akkor.

Fotó: KocsisArt – Kocsis Ágnes esküvői fotográfus

Hogyan élted meg az első esküvő fényképezését?
A Pár, akit már önállóan, egyedül fényképezhettem a Nagy Napjukon, rettentően megértő és kedves volt velem. Emlékszem, tőlem 200 km-re laktak, de előtte néhány hónappal szereztem a jogosítványomat és vásároltam meg az első autómat (19 évesen), így szállást sem kértem, vártam, hogy a saját autómmal mehessek hozzájuk. Már reggel 8 órára ott voltam, ami azt jelenti, hogy hajnali 4 órakor keltem, és másnap hajnali 2ig fényképeztem őket, így jó tapasztalat volt, hogy ilyen esküvőkre inkább kérjek szállást. :) A Párral a mai napig nagyon jóban vagyunk, azóta babájuk is született, akinek fényképezését szintén rám bízták. Nagyon jó érzés volt.


Fotó: KocsisArt – Kocsis Ágnes esküvői fotográfus

Hány esküvőt vállalsz egy évben?
Nagyon változó. Igyekszem a nyári szezonban minden hétvégére esküvő fotózást vállalni, de amellett, hogy fotográfus vagyok, van egy tervezőgrafikus végzettségem is, így grafikusként is tevékenykedem, plusz a Párommal egy közös vállalkozást indítottunk el, ami arra épül, hogy a most induló, lelkes hobbi fotósokat kézenfogjuk és segítsünk nekik az első lépésekben. Utazásokat szervezünk számukra, oktatásokat és tanfolyamokat is. (Erről bővebb infó: www.tarskaland.hu – a szerk.)

 


Fotó: KocsisArt – Kocsis Ágnes esküvői fotográfus

Wow, nem semmi, jól gondolom, hogy nem vagy egy otthonülős típus?
*felnevet* Jól gondolod. Mindig a pörgés, nyüzsgés volt az, ami igazán vonzott. Tudod, én az a típus vagyok, aki nem tud egyhelyben ülni órákon át, muszáj, hogy valami kreatívat alkothassak, létrehozhassak valami újat, és ezzel örömöt okozhassak a megrendelőimnek, ezesetben az Ifjú Párnak, aki nekem szavazott bizalmat életük egyik legcsodálatosabb eseményének megörökítésére.


Fotó: KocsisArt – Kocsis Ágnes esküvői fotográfus

Említetted, hogy grafikus is vagy. Ez megnyilvánul az esküvő fotózás területén is?
Igen, szívesen elkészítem az esküvőre szánt meghívókat is, ültetőkártyákat és az apró dekorokat is. Továbbá a 2022-es évre szóló foglalások esetén ajándékba adok egy 30x30 cm méretű fotókönyvet is, amelyet egyedileg tervezek meg a Párnak, kérésüknek, igényeinek megfelelően, azokból a fotókból, amelyeket együtt választunk ki az esküvő után.

Miért pont az esküvők?
Az esküvők fotózása során gyakorlatilag az összes kedvelt tevékenységem összeadódik, így hatalmas élmény számomra az esküvők fotózása. Alkothatok, örömöt okozhatok, és persze hatalmas a pörgés is, amit már említettem, mennyire imádok. :)


Fotó: KocsisArt – Kocsis Ágnes esküvői fotográfus

Az ország mely részén vagy elérhető?
A családom Siófok mellett él, így a Balaton, a balatoni esküvők azok, amik igazán rabul tudják ejteni a szívemet. Már Pécsett élek, így Baranya-, Tolna-, és Somogy megyében vállalok leginkább fotózásokat, meg persze a Balatonhoz közel. (Veszprém-, Fejér-, stb.)


Fotó: KocsisArt – Kocsis Ágnes esküvői fotográfus

Mit mondanál a Pároknak, miért válasszanak Téged?
Úgy gondolom, hogy megbízható vagyok, precíz, szeretem a kihívásokat és igazán kreatív vagyok. Könnyedén megtalálom a közös hangot bárkivel, hamar oldódni szokott még a visszahúzódó vőlegény is a fotózásokon. :) Szívvel-lélekkel készítem el a fotókat, hiszen nekem is éppúgy fontos, hogy elégedettek legyetek és szépen legyenek a fotók, ahogyan Nektek! Ha kedvet kaptál és tetszenek a munkáim, engedd meg, hogy a foglalásod mellé megajándékozzalak egy 35.000 Ft értékű jegyes fotózással, amelyet a 2022-es évre szóló foglalások mellé adok ajándékba, teljesen díjmentesen! :)

Hol lehet találkozni Veled vagy a munkáiddal?
A 2022-es székesfehérvári esküvő kiállításon biztosan a kiállítók között leszek, továbbá a mohácsi esküvő kiállításon is találkozhattok velem. :) A referenciáimat pedig itt tudjátok megtekinteni: www.instagram.com/KocsisArt

Ha tetszett és hasznosnak találtad a cikket, kövess bennünket Instagram-on és Facebook-on a hasonló tartalmakért: https://www.instagram.com/dwddress/
https://www.facebook.com/dwdress

Ha még nem találtad meg az Álom Ruhád, megkönnyítjük a dolgod! Létrehoztuk webáruházunkat a www.dwdress.hu oldalon, ahol megtekintheted minőségi menyasszonyi ruháinkat szuper áron! Már 54.900 ft,-tól rendelhetsz tőlünk ingyenes szállítással és visszaküldéssel!

Vagy foglalj időpontot ruhapróbára pécsi szalonunkba www.dwdress.hu/Idopontfoglalas