Rendelj online - ingyenes szállítással & cseregaranciával

Menyasszonyi kisokos

Polgári esküvői ruha- Kiegészítők

DWDRESS
DWDRESS
2021.10.19 10:31
Polgári esküvői ruha- Kiegészítők

Egy polgári esküvő ruha szempontjából általában annyiban tér el egy nagyobb, lakodalmas esküvő ruháitól, hogy egy kicsit letisztultabb, és nem kell arra figyelni, hogy a ruhában mennyire lehet végig táncolni egy egész estét.

Ez azonban egy cseppet sem jelenti, hogy a menyasszony kevésbé lenne menyasszony! Ha letisztultabb fazonokat is választotok, érdemes a kiegészítők terén valami ünnepélyesebb mellett szavazni.  

 

  • Senki nem véste kőbe, hogy fehér ruhához csakis fehér cipőt választhattok! Rövidebb szoknyánál nagyobb figyelmet kaphat a cipőtök, bátran viselhettek színes darabokat is.
  • Ha a fátylat túl soknak érzitek, válasszatok egy szép kalapot, vagy akár egy csipkés-hálós fejdíszt, ami az arcotokat részben takarja.
  • Attól még, hogy a ruhátok esetleg letisztultabb, egy hangsúlyos nyaklánc, vagy fülbevaló ugyanúgy dukál!
  • Nem kötelező ragaszkodni a menyasszonyi csokorhoz. Egy csuklódísz is elegánssá, és menyasszonyossá tehet benneteket!
  • Egy hétköznapibb ruhát is pillanatok alatt ünnepélyessé tehettek egy szép díszes övvel!
  • Ha lesz nálatok táska a szertartás alatt, válasszatok egy gyöngyökkel, vagy kövekkel díszített clutch-ot vagy borítéktáskát.
  • A lábvillantós szoknya alá húzhattok izgalmas harisnyákat is! Például, a pin-up lányok stílusát idézi, a vádli közepén végigfutó csík a harisnyán…

Teljesen mindegy, hogy mekkora esküvőt terveztek, egy menyasszony akkor is menyasszony lesz! Bátran álmodjátok meg azt a ruhát, amiben igazi arának érzitek magatokat, és ne is álljatok meg, amíg a polgári esküvő ruha kínálatában rá nem leltek az igazira!

Ha még nincs meg a nagy napon viseld álomruhád megkönnyítjük a dolgod. Létrehoztuk webáruházunkat www.dwdress.hu ahol megtekintheted minőségi menyasszonyi ruháinkat amiket már 54.900 ft,-tól megrendelhetsz ingyenes szállítással és visszaküldéssel 

Vagy foglalj időpontot ruhapróbára pécsi szalonunkba www.dwdress.hu/Idopontfoglalas