Rendelj online - ingyenes szállítással & cseregaranciával

Menyasszonyi kisokos

Polgári esküvői ruha

DWDRESS
DWDRESS
2021.10.19 10:27
Polgári esküvői ruha

Polgári esküvő? Templomi esküvő? Nagy lagzi? Kis lagzi? Szűk családi körben vagy világraszóló haddelhadd? Az esküvői hagyományok annyira színesek, hogy lassan ideje lenne napszemüveget felvennünk! Szerencsére manapság már mindenki olyan esküvőt álmodhat magának, amilyet csak szeretne, éppen ezért, sokan döntenek úgy, hogy nem kérnek a lagzival járó felhajtásból, és egy polgári szertartás tökéletesen megfelel, hogy kimondják a boldogító igent. Ha ti is így döntöttetek, jó hírünk van, egy polgári esküvő ruha kínálata lehet ugyanolyan izgalmas és gazdag, mint egy nagyszabású esküvőé!

Polgári esküvő ruha kínálata

Míg jópár generációval ezelőtt, hivatalos házasságnak a templomi esküt tekintették igazán, addig manapság hivatalosnak akkor tekinthetünk egy házasságot, ha polgári szertartás keretein belül kötik össze életüket a jegyesek. Ez sok szempontból megváltoztatta az esküvői ruha trendeket.Divatosak lettek a letisztult, decens kis fehér ruhák. Így hát, egy polgári esküvő ruha választéka akkor is izgalmas lehet, ha nem vágytok királylányos menyasszonyi ruhára!

Földig érő menyasszonyi ruha

Polgári szertartáson is nyugodtan viselhettek földig érő ruhát! Manapság nagyon közkedveltek az egyenes szabású, teljesen díszítésmentes fazonok, melyek egy polgári szertartásra is tökéletesen megfelelnek!  Felejtsétek el az abroncsot, legyen a ruha testhez simuló!

Koktélruha

Senki nem tudott olyan szexisen hordani egy kis fekete ruhát, mint Audrey Hepburn, és senkin sem áll olyan tökéletesen egy kis fehér ruha, mint egy menyasszonyon! Milliónyi verzióból választhatunk, a csupa csipke darabokon át, egészen a szatén verziókig. Szemezhettek furfangos darabokkal, a nyitott hátú megoldások itt is tarolnak!

Kiskosztüm

Ki más is juthatna eszünkbe egy decens kis menyasszonyi kosztümről, mint Carrie Bradshow, azaz Sarah Jessica Parker?! Ha az ő Vera Wang habosbabosát kispadra tudta ültetni egy kosztüm, ti is bátran választhatjátok polgári esküvőtökre!

 

Ha még nincs meg a nagy napon viseld álomruhád megkönnyítjük a dolgod. Létrehoztuk webáruházunkat www.dwdress.hu ahol megtekintheted minőségi menyasszonyi ruháinkat amiket már 54.900 ft,-tól megrendelhetsz ingyenes szállítással és visszaküldéssel 

Vagy foglalj időpontot ruhapróbára pécsi szalonunkba Idopontfoglalas