Rendelj online - ingyenes szállítással & cseregaranciával

Menyasszonyi kisokos

Válassz rövid menyasszonyi ruhát!

2021.09.13 11:07
Válassz rövid menyasszonyi ruhát!

Rövid menyasszonyi ruha

Minden menyasszonynak az az álma, hogy az esküvőjén a világ legszebb menyasszonyi ruhájában pompázzon. Ti is erre vágytok? A ruha kiválasztása egyeseknek hosszú hetekbe, hónapokba telik, míg mások az első darabba beleszeretnek. Ha esküvőre készültök, biztosan jó pár magazint és honlapot bújtatok végig egy kis inspirációért. Talán azt is tudjátok, hogy az alkatotokhoz melyik fazon, milyen stílus passzol a legjobban, de még nem éreztétek egyetlen ruhánál sem, hogy igen, ő az igazi…

Mindenképpen próbáljatok fel egy rövid menyasszonyi ruhát is, hátha megtaláljátok a tökéletes fazont! Napjainkban egyre divatosabbak a bevállalós ruhák, és annyi stílus közül válogathattok, mintha a földig érő darabokat nézegetnétek.

Megmutatjuk nektek, hogy miben jelenjetek meg az esküvőtökön ahhoz, hogy valóban minden szem rátok szegeződjön. Egy trendi, stílusos cipővel még jobban kiemelhetitek a ruha egyediségét, arról nem beszélve, hogy szinte bármilyen konty és fátyol csodálatos választás lesz hozzájuk. Induljon a vadászat, bátran feszegessétek a határaitokat!

Idézzétek meg a ’40-es, ’50-es éveket!

Ha igazi homokóra alakotok van, muszáj belebújnotok egy derékban szabott, rövid abroncsos szoknyás darabba. Ezekhez a ruhákhoz bátran viselhettek kesztyűt, és aprócska fátylat is, de egy laza konty is szuper választás hozzá. Ha finomítani szeretnétek a stíluson, tűzzetek virágot a hajatokba, ha pedig tovább fokoznátok a kedélyeket, rúzsozzátok pirosra a szátokat. Egy piros cipellő már csak hab lenne a tortán.

Hódító hátmegoldások

Gondoltátok volna, hogy az egyik legfrappánsabb megoldás, ha az egyszerű, rövid ruhának éppen a háta a dísze? Egy teljes hátat szabadon hagyó menyasszonyi ruha minden esküvőn nyerő lehet, de feldobhatjátok a hangulatot masnikkal, kövekkel és csipkével is. Ilyenkor jobb, ha rövid fátylat, tiarát, esetleg kalapot viseltek, ezzel ugyanis nem takarjátok el a hódító hátmegoldást.

Legyen mini vagy bohém a ruhád!

A merész lányok legjobb barátja egy olyan menyasszonyi ruha, ami kiemelkedik a társai közül akár a színe, akár a ruha hossza miatt. Ha az alakotok engedi, válasszatok extra mini, virágokkal díszített vagy egy habosbabos, színes darabot. A tökéletes esküvői helyszínen csodálatos fotók készülhetnek rólatok.

Reméljük, hogy sikerült kedvet hoznunk nektek a rövid menyasszonyi ruhákhoz. Szánjatok időt a keresgélésre, ez az eszményi ruhaköltemény megtalálásának a kulcsa. Belegondoltatok már, hogy egy egyedi ékszerrel akár ti lehettek az évtized legsikkesebb menyasszonyai?

 

Ha még nincs meg a nagy napon viseld álomruhád megkönnyítjük a dolgod. Létrehoztuk webáruházunkat www.dwdress.hu ahol megtekintheted minőségi menyasszonyi ruháinkat amiket már 54.900 ft,-tól megrendelhetsz ingyenes szállítással és visszaküldéssel 

Vagy foglalj időpontot ruhapróbára pécsi szalonunkba www.dwdress.hu/Idopontfoglalas