Rendelj online - ingyenes szállítással & cseregaranciával

Menyasszonyi kisokos

Molett menyasszonyi ruha

DWDRESS
DWDRESS
2021.09.13 11:02
Molett menyasszonyi ruha

Mint ahogy a legtöbb Disney hercegnő, úgy a legtöbb menyasszonyi ruha is konfekció méretre lett tervezve. Legalábbis ezt látjuk a magazinokban, kifutókon, szalonokban. De mi van akkor, ha egy kicsit kerekebb itt, gömbölydedebb ott…? Utánajártunk kicsit a molett menyasszonyi ruha témának!

Molett menyasszonyként az egyik legnagyobb félelmünk, hogy az esküvői ruhaszalonban nem lesz a méretünkben ruha, hogy a tükörbe pillantva nem azt látjuk, amit szeretnénk, hogy a gyerekkori álmunk – hogy csodaszép menyasszonyok leszünk – szertefoszlik.Ne aggódjatok, ez nem így lesz! Igenis lehettek csodaszép menyasszonyok moletten is, meg fogjátok találni álmaitok ruháját, és valóra fog válni saját tündérmesétek!

Molett menyasszonyi ruha: Nehézségek, amelyekre fel kell készülni

Minden mesébe kell valami izgalom, valami nehézség, amelyet a főhősünknek le kell küzdeni.  Természetesen a mi történetünkben is lesznek akadályok, de ha ezekre felkészülünk, könnyűszerrel leküzdhetjük őket, és folytathatjuk utunkat a tökéletes molett menyasszonyi ruhánk felé! Nézzük, mi az a 3 akadály, amit le kell küzdeni!

  • Csalódás, az elképzeléseinkhez képest: Igen, sajnos előfordulhat, hogy az esküvői magazinokat bújva, olyan ruhába szeretünk bele, ami nagyon nem passzol a mi alkatunkhoz. Persze elképzelve hibátlanul áll rajtunk, de, ha belebújunk, és meglátjuk magunkat a tükörben, nem az a látvány fogad minket, mint amit fejben elképzeltünk. Ne keseredjünk el, nem az a ruha volt a nagy Ő. Lesz annál jobb is!
  • Kevesebb választék: Ti is úgy képzelitek el a menyasszonyi ruha próbátokat, hogy lehetőség szerint minimum száz menyasszonyi ruhát szeretnétek felvenni, hisz most van rá alkalmatok? A valóságban ebből a százból vegyetek le egy, vagy esetleg két nullát is. Vannak olyan szalonok, ahol egyáltalán nem tartanak nagyobb méretű ruhákat, vannak, ahol csak elvétve találtok. Most sem esünk kétségbe! Célozzuk meg inkább azokat a szalonokat, ahol kifejezetten előny, ha gömbölyded a sziluett!
  • Pont nincs a méretünkben: Na, igen. Az egyik legnagyobb akadály, amire fel kell készülnünk! A szalonba belépve, szinte elvarázsol minket a sok szép ruha, mindegyiket megtapogatjuk kicsit, azt se tudjuk hova kapjuk a fejünket, majd egyszercsak megáll a tekintetünk egy meseszép ruhán, és elfog minket az a bizsergető érzés, mint amit egy első randi előtt érzünk. Első látásra szerelembe esünk, de sajnos hamar véget ér a lámúr, amikor az eladó közli, hogy nincs a méretünkben a ruhából. Pánikra most sincs okunk, erre is lesz megoldás!

Tipp!

Amikor időpontot foglalsz, nyugodtan kérdezz rá, hogy tartanak-e a te méretedben menyasszonyi ruhát. Nem ciki! Sok kellemetlen pillanattól kímélheted meg magad!

Molett menyasszonyi ruha: Előnyös formák és fazonok

Nos, miután mesénk főhőse legyőzte mind a 3 akadályt, elérkezik tündér keresztanyához, aki megmutatja, milyen típusú, szabású menyasszonyi ruhákból választhat. Ez az a pont, amikor megszületik az igazi molett menyasszonyi tündérmese!

  • Derékban karcsúsított: Mindig a legkarcsúbb pontot hangsúlyozzuk! Ha kerekebb a csípőd, de szép karcsú a derekad – nem kell 90-60-90-nek lennie – máris adva a megoldás! Csodásan fog mutatni egy derékban hangsúlyos ruha. Jöhetnek a különböző szalagok, övek, kövek a derékra, és máris kész a homokóraforma!
  • Elöl rövidre vágott: Azt mondod, hogy isteniek a lábaid, karcsú a bokád, és formás a vádlid? Egyetértek! Bátran vállalj be egy elöl rövidre szabott menyasszonyi ruhát. Minden tekintetet oda tudsz irányítani, ahova szeretnéd…
  • Teljesen rövid: Nem csak elöl, de hátul is kurtíthatsz a ruhán! Nagyon vagány, nagyon csinos, és nem mellesleg nagyon előnyös is, ha jók a virgácsaid. Fűszerezd meg egy színes, feltűnő cipővel, és nyert ügyed van!
  • Felül szoros, alul bő: Nem kell ragaszkodnod a derékban szűkített ruhához, választhatsz olyat is, amelynek az egész felső része passzentos. Ha a hasaddal meg vagy elégedve, és inkább a csípődnél, lábadnál alkalmaznád az „ápol, és eltakar” trükköt, keress A-vonalú szoknyát.
  • Sziluettet követő: Nem, ez nem tévedés! Lehet, hogy nem vagy konfekció méret, de irigylésre méltó a sziluetted… Miért ne mutatnád meg? Láttad már Beyonce, vagy J.Lo popóját? Ugye érted, mire gondolok…

Lassan mesénk végéhez közeledünk. Főhősünk leküzdötte félelmeit a tükrökkel szemben, harcolt a plusz kilókkal, megjárta a menyasszonyi ruha szalonok végtelen erdejét, és, ahogy az lenni szokott, a jó elnyerte méltó jutalmát, álmai menyasszonyi ruháját!

Szerelmesen pillant szőke hercegére, ki természetesen fehér lovon érkezett, és elcsattan az első hitvesi csók. Boldogan éltek, míg meg nem haltak… Vége!

Ha még nincs meg a nagy napon viseld álomruhád megkönnyítjük a dolgod. Létrehoztuk webáruházunkat www.dwdress.hu ahol megtekintheted minőségi menyasszonyi ruháinkat amiket már 54.900 ft,-tól megrendelhetsz ingyenes szállítással és visszaküldéssel 

Vagy foglalj időpontot ruhapróbára pécsi szalonunkba www.dwdress.hu/Idopontfoglalas