Rendelj online - ingyenes szállítással & cseregaranciával

Menyasszonyi kisokos

Esküvői ruhapróba

DWDRESS
DWDRESS
2021.09.13 10:42
Esküvői ruhapróba

Egy esküvői ruhaszalon hangulata

Ti is rákkantatok az összes esküvői ruhapróbás sorozatra a tv-ben? Mi is! Naná… Szemet gyönyörködtető ruhaköltemények végtelen tengere, sürgő-forgó öltöztetők, bársony dobogó, szatén köntös és előkelő pezsgőzés, miután igent mondtatok a ruhára. De vajon így megy ez a való életben is? Nos, részben.

Természetesen minden esküvői ruhaszalon minősége eltérő lehet, így a hangulat is. De az egészen biztos, hogy a menyasszonyi ruhák és kiegészítők jelenléte minden szalont különlegessé tesz.

Nem árt, ha egy-két inspirációs képet beszerzel, hogy, amikor az esküvői ruhaszalon kedves eladói megkérdezik, hogy milyen elképzelésed van, tudj kinyögni valamit.

Nem baj, ha nem tudod kristálytisztán, hogy mit szeretnél! Elég, ha néhány stíluselemet kiemelsz, ami aztán segít, hogy álomruhádhoz rövidebb úton eljuss!

Aranyszabály! A ruhapróba valóban arra van, hogy próbálj! Ne zárkózz el olyan ruhamodellektől sem, melyeket elsőre nem tudnál elképzelni magadon. Ne ragaszkodj a gondolathoz, hogy úgy szeretnél kinézni, mint a kiszemelt fotón a modell. Minden alkatra más és más típusú ruha illik, de minden alkatra meglesz a tökéletes fazon.

Csak légy nyitott, és hidd el, téged is érhetnek pozitív meglepetések!

Mi mennyi idő, egy esküvői ruhaszalonban.

Mindennek megvan a maga ideje – szokták mondani. Nincs ez másként az esküvői ruhaszalon háza táján sem! Érdemes a próba előtt legalább 3-4 héttel bejelentkezned. Nagyon sokaknak csak a hétvégi próbanapok felelnek meg, így azok az időpontok hamar elfogynak.

Van lehetőséged a legtöbb esküvői ruhaszalon oldalán időpontot foglalnod egy naptárban, így látod a szabad idősávokat, és ki tudod választani a számodra legideálisabbat!

Ne feledd! Bármikor, bármi közbe jöhet. Ezt mindenki megérti. Azt azonban nem, ha egyszerűen csak nem jelensz meg a próbán, és nem is értesíted a szalont. Ha véletlenül mégsem tudsz elmenni a lefoglalt időpontodra, azonnal hívd fel őket!

Gondolj bele, mekkora kellemetlenséget okozol, ha ők feleslegesen várnak rád, és az idő alatt más menyasszonyok is hoppon maradnak.

Mivel egy esküvői ruhaszalon nyitvatartási ideje sem véges, egy menyasszonyra nagyjából 1-1,5 órát szoktak számolni. Ennyi idő alatt körülbelül 5-6 ruhát is fel tudsz venni, és, ha nincs meg az a „pillangók röpködnek a gyomromban” érzés, nem is érdemes több időt fecsérelni egy ruhára. Azonban készülj fel, ez kemény fizikai meló!

Hány kísérőt vigyél magaddal egy ruhapróbára?

Vannak olyan szalonok, melyek már előre jelzik, hogy 2-3 kísérőnél többet ne hozz magaddal. Nyilván, az eltérő helybeli adottságok miatt nem mindegy, hogy egy kisebb násznép jelenik-e meg veled, vagy éppen csak anyukád és egy barátnőd.

Ezen ne is bánkódj, sokkal nehezebb a választás, ha sokan vannak körülötted. Csak azok kísérjenek el, akiknek a véleménye kiemelten fontos számodra.

Kérdezz bátran!

Egy pillanatig se érezd magad kellemetlenül, ha valami nem világos. Nyugodtan kérdezz rá a ruhák árára, méretére, anyagára, a kölcsönzés menetére, az esetleges kaucióra, a ruha tisztíttatására, stb…

Engedd, hogy tanácsokkal lássanak el, de nyugodtan mond meg, ha egy ruhában nem érzed jól magad. Amúgy is az arcodra lesz írva, ha tetszik, ha nem.

Bizony egy esküvői ruhaszalon nagyon különleges hely, felejthetetlen emlékeket szerezhetsz a ruhapróbák alatt. Sose keseredj el, ha esetleg elsőre nem jártál sikerrel!

Nemcsak a tökéletes szerelem és tökéletes menyasszonyi ruha, de a tökéletes esküvői ruhaszalon felfedezése is időbe telik. Ha azonban rátaláltál, valóra válik saját tündérmeséd. Itt a vége, fuss el véle!

 

Ha még nincs meg a nagy napon viseld álomruhád megkönnyítjük a dolgod. Létrehoztuk webáruházunkat www.dwdress.hu ahol megtekintheted minőségi menyasszonyi ruháinkat amiket már 54.900 ft,-tól megrendelhetsz ingyenes szállítással és visszaküldéssel 

Vagy foglalj időpontot ruhapróbára pécsi szalonunkba www.dwdress.hu/Idopontfoglalas