Rendelj online - ingyenes szállítással & cseregaranciával

Menyasszonyi kisokos

Hogyan viseld a menyasszonyi ruhát?

2021.08.04 14:01
Hogyan viseld a menyasszonyi ruhát?

Azt mondják, a menyasszony viseljen bármit, akkor lesz a legszebb, ha boldog, ha mosolyog, ha sugárzik. Azért ezzel (részben) vitatkoznánk! Persze ez a belső kisugárzás elengedhetetlen, de azért valljuk be őszintén. Mit sem ér a menyasszony mosolya, ha közben olyan orbitális hibákat követ el menyasszonyi ruha viselése közben, melyek láttán minden vendég bűntudattal a lelkében neveti végig az egész szertartást.

Összegyűjtöttük hát a legirritálóbb bakikat, melyeket néhány menyasszony még mindig elkövet. 

1. Sárguló szilikonpánt

Nem, nem és nem! Egyszerűen nem lenne szabad még gyártani sem ezeket a förtelmeket, nemhogy viselni. Csak a falevél sárguljon ősszel, meg esetleg exeink az irigységtől, de ne a szilikonpántunk. Sőt! Egyáltalán ne viseljünk szilikonpántot. Soha! Semmilyen körülmények között!

2. Kukucskáló harisnya

Ó, te jó ég! Hogy ez mennyire aprócska részletnek tűnik, mégis odavonz minden tekintetet. Hogy miről is beszélünk? Természetesen arról, amikor nyitott orrú körömcipőhöz harisnyát húz valaki. Á-á! Vagy egyik, vagy másik. És nem, az sem megoldás, ha a harisnya varrását eldugjuk az ujjaink alá!

3. Alap a jó alapozó

Egy tökéletes alapozó megválasztása valóban nehéz feladat, de nem lehetetlen. Most viszont nem arról beszélünk, amikor egy kicsit mellényúltunk a drogéria polcain, de egy világos korrektorral még kijavíthatjuk a hibát. Most arról beszélünk, amikor napbarnított Jennifer Lopeznek akarunk kinézni, miközben mi vagyunk a Hófehérke. Tudjuk, hogy egy fehér menyasszonyi ruha viselése valóban sápaszt. De nem. Ez sem lehet kifogás!

5. Átlátszó ruha – látható fehérnemű

Csalóka lehet nagyon a felvetés, miszerint egy fehér menyasszonyi ruha alá jó lesz fehér bugyi. Ez nem minden esetben van így! Nagyon sok menyasszony szereti a puha tüllből készült szoknyákat, de ezekhez érdemesebb testszínű bugyit felvenni, mert a napsütés reflektorként világíthat rá a ruha alatt megbújó turpisságra!

6. Kikandikáló melltartópánt

Ha már a menyasszonyi fehérneműnél tartunk, érdemes odafigyelni a melltartópántunkra is. Egy kikandikáló, és sokszor húsbavágó melltartópánt a lelkünkbe tud gázolni, már csak ránézésre is!

7. Hurka-móka

Nem kell zavarban lennünk, ha teltebb idomokkal rendelkezünk, mint az átlag. Molett menyasszonyként is lehetünk gyönyörűek, de ne akarjunk fenékig nyitott ruhát felvenni, ha itt bevág, ott bevág. Borzasztóan kellemetlen, ha mi talpig szexinek érezzük magunkat, miközben a násznép csak a Michelin babára tud asszociálni.

8. Dezodor nyom

Teljesen természetes, ha a fokozott stressz hatására a nagy napon megizzad a menyasszony, arról nem is beszélve, hogy ő is emberből van. Éppen ezért, sokan ilyenkor a kelleténél több dezodort használnak, ami vagy sárgás nyomot hagy a hófehér menyasszonyi ruhán, vagy fehér csomókban „integet” a vendégek felé, amikor a menyasszony felemeli a kezét. 

11. Itt bevág-ott bevág

Ahogy azt már írtuk, a menyasszonyi fehérnemű színének megválasztása igen fontos, de ugyanakkora hangsúlyt kellene fektetni a tökéletes méret és fazon megválasztására is! Iszonyatosan zavaró hiba, ha menyasszonyi ruha viselése közben mindenki azt figyeli, hogy miért hurkásodik a husika a menyasszony csípőjénél, amikor a ruhája a derekánál van szűkítve…

12. Hol a melltartó?

A melltartó jóbarát, ezt jegyezzük meg. Főleg, ha a menyasszonyi ruha mély dekoltázzsal rendelkezik. Hacsak nem cseréltük le a szilikonpántot egyéb szilikoneszközökre, vagy nem vagyunk annyira szerencsések, hogy a „lányok” mindig a helyükön maradnak, szükség van arra a fránya melltartóra!

14. Húzd fel!

Hihetetlenül irritáló, ha az esküvő főszereplője a nagy napon folyton azzal foglalkozik, hogy felhúzogatja a ruháját, mert nem szorították meg rendesen. Ehhez még külön íncsiklandó, amikor az egyenes pántnélküli ruha alól folyton kikukucskál a melltartó szegélye, és ez a koreográfia ismétlődik újra és újra.

Ha még nincs meg a nagy napon viseld álomruhád megkönnyítjük a dolgod. Létrehoztuk webáruházunkat www.dwdress.hu ahol megtekintheted minőségi menyasszonyi ruháinkat amiket már 54.900 ft,-tól megrendelhetsz ingyenes szállítással és visszaküldéssel 

Vagy foglalj időpontot ruhapróbára pécsi szalonunkba www.dwdress.hu/Idopontfoglalas