Rendelj online - ingyenes szállítással & cseregaranciával

Menyasszonyi kisokos

Esküvői kiegészítő viselése

DWDRESS
DWDRESS
2021.08.04 13:54
Esküvői kiegészítő viselése

A kevesebb néha több!

Kalandozzunk kicsit a menyasszonyi ruhák között, és nézzük meg, milyen ruhához, milyen kiegészítő illik!

1. Királylányos menyasszonyi ruha

Általában ezek az impozáns ruhák gazdagon díszítettek, ezért úgy gondolhatjuk elsőre, hogy a kiegészítők terén is valami nagyot kell durrantani. A tiarák, selyemkesztyűk, strasszos statement nyakláncok és csillogó karkötők bár stílusában passzolnak a ruhához, együtt viselve vizuálisan megfojtják a menyasszonyt.

Válasszunk ki maximum kettő kiegészítőt! Ha a ruha dekoltázs része díszített, akkor inkább karkötőt viseljünk és egy szolid fülbevalót, ha azonban a ruha szoknya díszítése dominál, választhatunk nyakláncot, és fejdíszt.

2. Modern menyasszonyi ruha

Egyre közkedveltebbek a teljesen letisztult, szinte díszítésmentes menyasszonyi ruhák. Közkedveltségüket csak fokozta Meghan Markle, amikor hercegnő mivolta ellenére, cseppet sem hercegnős ruhát viselt a királyi esküvőn.

Egy ilyen letisztult összképnél legyenek nagyon szolidak a kiegészítők is! Egy aprócska fülbevaló, vagy egy vékony karkötő bőven elég!

3. Tengerparti menyasszonyi ruha és esküvői kiegészítő viselése

Ki ne imádná a Mamma Mia forró görögös hangulatát, és Amanda Seyfried könnyed tengerparti menyasszonyi ruháját? A légies áttetsző anyag, az apró virágdíszítés, az abroncs nélküli lágy esés nagyon közkedvelt a mai menyasszonyok körében is. Ehhez a megjelenéshez elengedhetetlen egy virágkoszorú a hajban, ami mellett más esküvői kiegészítő viselése szinte felesleges is.

Ha azonban mégis szeretnétek karkötőt vagy nyakláncot hordani, válasszatok egyet, mely régies antik hatású, ezzel idézhetitek meg a tengerparti óvárosok történelmi hangulatát.

4. Romantikus menyasszonyi ruha

Ha a nagy napon egy fodrokkal és tüllcsodákkal díszített ruhát fogtok viselni, tökéletes választás lehet a gyöngyből készült kiegészítő, mely fokozza a romantikus összképet. Ha egysoros, vékony gyöngysort viseltek, megengedhetitek magatoknak a fülbevalót és a karkötőt is, csak figyeljetek rá, hogy mindegyik visszafogott legyen.

5. Vintage menyasszonyi ruha

A vintage stílus tökéletes ötvözete a tengerparti hangulat könnyedségének és a romantika díszítettségének. Esküvői kiegészítők terén bátran választhattok pasztellszínű darabokat, melyekben visszaköszön a csipke és a gyöngy finomsága, a lényeg, hogy antik legyen! Ha Provence stílusú esküvőt szeretnétek, kihagyhatatlan a lilás – olivás színharmóniájú élővirágból készített hajtű, vagy egy csipkehálós, arcot finoman takaró kalap.

Amikor menyasszonyi ruhátokhoz kiegészítőt kerestek, ne csak a ruhára fókuszáljatok, hanem egész esküvőtök stílusára! Ebben az esetben érdemes elveszni a részletekben, hogy a kiegészítők megalkossák a tökéletes összhangot.

Nem is gondolnátok, a tökéletes esküvői kiegészítő viselése micsoda magabiztosságot fog adni, főleg, ha megfogadjátok Coco Chanel örökérvényű szabályát:

„Mielőtt kilépsz az ajtón, vegyél le magadról egy ékszert…”

Ha még nincs meg a nagy napon viseld álomruhád megkönnyítjük a dolgod. Létrehoztuk webáruházunkat www.dwdress.hu ahol megtekintheted minőségi menyasszonyi ruháinkat amiket már 54.900 ft,-tól megrendelhetsz ingyenes szállítással és visszaküldéssel 

Vagy foglalj időpontot ruhapróbára pécsi szalonunkba www.dwdress.hu/Idopontfoglalas