Rendelj online - ingyenes szállítással & cseregaranciával

Menyasszonyi kisokos

Menyasszonyi tiara

DWDRESS
DWDRESS
2021.08.04 13:47
Menyasszonyi tiara

Amikor kislányként a tükör előtt menyasszonyosat játszottunk anyukánk cipőjében botladozva, fehér lepedőben körbetekerve, párnahuzat-fátyolban, már csak egy menyasszonyi tiara hiányzott az összképből. Egy csodálatos fejdísz, mely megkoronázza egy ara megjelenését. A fejdísz, mely a bennünk élő királylányt valósággá formálja, életünk egyik legszebb napján.

Menyasszonyi tiara viselése

Egy menyasszonyi tiara megkíván egyfajta megjelenést, viselést, magatartást egy menyasszonytól. Ha kívül királylányok vagyunk, legyünk belül is azok! Ha nincs meg ez az összhang, szinte üvölteni fog a diszharmónia.

Azonban a királylányos megjelenés korántsem unalmas, vagy éppen sablonos. a 21. század menyasszonyai bátran lehetnek letisztult királylányok, romantikus királylányok, habosbabos királylányok, és ehhez igazodva választhatnak egyre több stílusú menyasszonyi tiara közül. 

Menyasszonyi tiara típusok

Kezdjük rögtön a legelején. A klasszikus tiara úgynevezett Viktória-ívű, felfelé csúcsosodó remekmű. Általában szemkápráztató csillogást biztosítanak a strasszok, és csillogó kövek, melyekkel az egész fejdíszt dekorálják. Érdemes figyelembe venni, hogy egy ekkora tiarához mindenképpen nagy konty dukál.

Ennek egyfajta kistestvére is nagyon kedvelt a menyasszonyok körében, a csillogós, hajpánt fazonú tiara. Ebben az esetben, ugyanabban a köves díszítésben gyönyörködhetünk, de egy jóval szolidabb méretben. Ez előnyösebb azoknak az aráknak, akiknek kisebb konty kivitelezhető a hajukból, vagy szeretnék félig kiengedni hajkoronájukat.

Egy erdő mélyén megbújva is lehet hercegnősen mesés egy menyasszony, ezért egészen elképesztő természet ihlette tiarákdíszíthetik azoknak az aráknak a fejét, akik szeretnének a tavitündérek között királylányok lenni.  Ez a fajta menyasszonyi tiara megengedi a laza frizurát, hisz a levelekből, indákból és virágokból megformált fejdísz tökéletes egyensúlyt teremt a laza természetesség és klasszikus elegancia között.

Jó tanácsok, melyeket érdemes figyelembe vennetek

  • Menyasszonyi tiara választásánál az elsődleges szempont, a fejetek mérete. Ha túl keskeny az arcotok, és túl nagy a tiara, könnyen megboríthatja a vizuális egyensúlyt.
  • Minél hamarabb szerezzétek be a tiarát, és vigyétek el a fodrászotoknak, hogy a fejdíszhez viszonyítva találjátok ki a menyasszonyi frizurát. Fontos, hogy harmonizáljanak a stílusok.
  • Csináltassatok (akár többször is) próbafrizurát, és viseljétek pár órán keresztül a tiarát, hogy kiderüljön mennyire kényelmes, mekkora a súlya hosszútávon, és, hogy mennyire lehet stabilan rögzíteni.
  • A fátylatokat – ha lesz – ne közvetlenül a tiarához rögzítsétek. Biztonsági okokból a fátyol legyen a menyasszonyi tiara alá rögzítve külön, így látványban senkinek nem fog feltűnni, de könnyeb lesz külön kezelni a két fejdíszt.
  • Egy menyasszonyi tiara annyira hangsúlyos éke a megjelenéseteknek, hogy érdemes a kevesebb néha több alapelvéből kiindulni. Kerüljétek a nagy fülbevalókat és nyakláncokat. Inkább válasszatok egy stílusában harmonizáló karkötőt, vagy övet, a menyasszonyi ruha derekára.
  • A tiarán és a ruhán köszönjenek vissza ugyanazok a stílusjegyek, hogy igazán meglegyen az összhang.

Egy menyasszonyi tiara valóban igazi megkoronázása lehet egy ara megjelenésének, és a gazdag választéknak köszönhetően az is megtalálhatja a tökéletes darabot, aki az 1-10-es királylánysági listán, „csak” 5-ösre értékeli magát. A hercegeteknek úgyis ti vagytok a legnagyobb királylányok a világon!   

Ha még nincs meg a nagy napon viseld álomruhád megkönnyítjük a dolgod. Létrehoztuk webáruházunkat www.dwdress.hu ahol megtekintheted minőségi menyasszonyi ruháinkat amiket már 54.900 ft,-tól megrendelhetsz ingyenes szállítással és visszaküldéssel 

Vagy foglalj időpontot ruhapróbára pécsi szalonunkba www.dwdress.hu/Idopontfoglalas