Rendelj online - ingyenes szállítással & cseregaranciával

Menyasszonyi kisokos

Érdemes-e megvásárolni a menyasszonyi ruhádat?- Válaszolunk!

DWDRESS
2021.07.20 09:40
Érdemes-e megvásárolni a menyasszonyi ruhádat?- Válaszolunk!

Esküvőtök előtt biztosan sokatokban felmerül ez a kérdés.

Tehát ha úgy döntesz, hogy vásárolni szeretnél tőlünk menyasszonyi ruhát, az az alábbi előnyöket kínálja Neked:

- Sokkal olcsóbban jutsz hozzá, mint ha kölcsönöznél.
- Ingyenesen felpróbálhatod, megnézheted, érezheted a kedvenc darabodat, és biztosan nem fog csalódást okozni, mint sok esetben az internetes rendelés.
- Esküvő után eladhatod, vagy odaadhatod másnak, vagy megőrizheted emlékbe.
- Ha sérül a ruha az esküvő során, semmiféle kaució, helyreállítási költség nem terhel már, ami a szalonokban - tudjuk- elég borsos.
- Rengeteg ruhánk van, sok szalonban fele ennyiből sem tudsz választani.
- A ruháink vadonatújak, sosem voltak esküvőn, max. nálunk próbálták. Más kiárusításokon sokkal drágábban kapsz leharcolt modelleket.
- Fátylainkkal, és öveinkkel is fel tudod őket próbálni, hogy passzolnak-e egymáshoz? 
- Kellemes, nyugodt légkörben, szakmai tanácsokkal ellátva próbálhatsz, és mi tényleg abban segítünk, hogy Neked mi áll jól.
- Nálunk garantáltan nem kell stresszelned az égbe szökő árak miatt, hiszen már 54.900 Ft-ért saját menyasszonyi ruhád lehet, de max. 119.990 Ft-odba fog kerülni a legszebb darab.
- Mivel hozzánk csak időpontra lehet jönni, és mi nagyon figyelünk a vendégeink nyugalmára, senki nem fogja Rád törni az ajtót próba közben, nem lesz körülötted feszült sürgés-forgás, ahogyan máshol gyakran tapasztalnak ilyet a lányok.
- Mi nem hirdetjük magunkat úgy, hogy "nálunk vannak a legszebb ruhák", mert ez nagyon szubjektív, vagy "nálunk vannak a legolcsóbb menyasszonyi ruhák", mert ezt mindenki döntse el maga. Mi azt tudjuk, hogy nagyon szép ruháink vannak, és igyekszünk minden tőlünk telhetőt megtenni, hogy valóban boldog lehess a ruhádban.
- És végül, de nem utolsó sorban, mi szeretettel várunk Benneteket, és nagyon örülünk az örömötöknek. Ezt sok kedves vendégünk tapasztalhatta már, akik bennünket tiszteltek meg a bizalmukkal.
 

Ha még nincs meg a nagy napon viseld álomruhád megkönnyítjük a dolgod. Létrehoztuk webáruházunkat www.dwdress.hu ahol megtekintheted minőségi menyasszonyi ruháinkat amiket már 54.900 ft,-tól megrendelhetsz ingyenes szállítással és visszaküldéssel 

Vagy foglalj időpontot ruhapróbára pécsi szalonunkba www.dwdress.hu/Idopontfoglalas