Rendelj online - ingyenes szállítással & cseregaranciával

Menyasszonyi kisokos

Hasznos tippek rólunk!

DWDRESS
2021.07.20 09:27
Hasznos tippek rólunk!

Kedves Menyasszonyok!   Bejelentkezéskor többen érdeklődtök, mit kell tudnotok a próbákról, ezért igyekszünk összefoglalni a lényeget az alábbiakban, hátha ezzel tudunk Nektek segíteni.

 

- E-mailon, telefonon, facebook üzeneten keresztül tudtok időpontot foglalni hozzánk, bárkit így tudunk csak fogadni a próbák zavartalansága érdekében.  A boltunk Pécsen a Hungária utca 7 szám alatt található! A próbák nyugalma érdekében kizárólag időpont-egyeztetés után tudunk vendégeket fogadni!

- Amikor eljössz, a ruhák épségének megőrzése miatt kérlek smink nélkül érkezz!

-Ha megvan már a ciőpőd a nagy napra, kérlek hozd magaddal. 

- Jó, ha testszínű pántos melltartót, vagy bármilyen színű pánt nélküli melltartót veszel fel, így jobban fogod látni a végeredményt, és  nem kell igazgatni a melltartódat.

- Mivel csak időpont foglalásos rendszer szerint dolgozunk, így a nyugodt és intimitást őrző légkör nálunk garantált!

- Félretenni egy kiválasztott modellt nem áll módunkban félretenni. 

- Boltunkban kölcsönzésre, visszavásárlásra, bizományos értékesítésre nincs lehetőség. Ruháink kizárólag vadonatújak, és többségében egyedi, vagy kisszériás modellek.
- Kérésre nem varrunk ruhát, mindenki az aktuális készletünkből tud választani. Az áraink erre vonatkoznak. 36-tól 46-os méretig vannak ruháink, így bármilyen alkatú lányt szeretettel látunk sok szép ruhával. Ha kiválasztottál egy ruhát és felpróbáltad, rögtön csomagoljuk, és már viheted is. :)
- Boltunkban nem csak 4-5 ruha felpróbálására van lehetőség! A mi menyasszonyaink akár több tucat ruhát is nyugodt körülmények között felpróbálhatnak. Nálunk rengeteg féle kiegészítő is van, ezeket is úgy a legjobb, ha egyben hozzá tudod a ruhádhoz próbálni, hogy az esküvődön a színárnyalatok, az anyagok, és a stílus tökéletesen találkozhassanak.
- A készletünk napról napra változik, jönnek-mennek a ruhák. Személyesen lehet találkozni a boltunkban az éppen aktuális készlettel. A Facebook-oldalunkra sok fotót feltöltöttünk, de ez természetesen csak ízelítő. Kérésre nem tudunk több fotót küldeni, mint amit kitettünk az oldalra.

- Kísérők száma: A Covid - helyzet miatt különösen kérjük, hogy két embernél kérlek ne hozz több kísérőt magaddal! De ha egyedül jönnél, nem kell zavarba jönnöd, szívesen és korrektül igyekszünk segíteni őszinte véleménnyel, mi is áll jól Neked valójában. Ha kísérővel jössz, kérünk Benneteket, érkezettek egyszerre.

- Ha foglaltál időpontot, de mégis közbejött valami, kérjük jelezd nekünk, hogy ne várjunk feleslegesen, és a helyed át tudjuk adni másnak.

- Megköszönjük, ha pontosak próbáltok lenni. Mivel a mi időnk is be van osztva és mást sem szeretnénk váratni, kérünk Benneteket, időben induljatok el a próbára.

- Egy ruhakiválasztás időtartama max. egy óra. Ennél ritkán kell több idővel számolnotok. Persze van, aki fele ennyi idő alatt rátalál az igazira. Ettől függetlenül a nyugodt választás érdekében mi minden menyasszonyunkra kettő órahosszát szánunk.

- A próbákért nem kérünk pénzt. Minden modellünk vadiúj és 54.900-tól 119.990 Ft-ig áruljuk őket. Ezek az ELADÁSI árak, a ruha a sajátod marad, kölcsönzés boltunkban nincs. Tehát nálunk biztosan nem kell stresszelned az égbe szökő árak miatt.

Köszönjük a figyelmeteket, és várunk Benneteket szeretettel.

 

Ha még nincs meg a nagy napon viseld álomruhád megkönnyítjük a dolgod. Létrehoztuk webáruházunkat www.dwdress.hu ahol megtekintheted minőségi menyasszonyi ruháinkat amiket már 54.900 ft,-tól megrendelhetsz ingyenes szállítással és visszaküldéssel 

Vagy foglalj időpontot ruhapróbára pécsi szalonunkba www.dwdress.hu/Idopontfoglalas