Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Rendelj online - ingyenes szállítással & cseregaranciával

Menyasszonyi kisokos

Csipke menyasszonyi ruha

DWDRESS
DWDRESS
2021.07.14 12:41
Csipke menyasszonyi ruha

A menyasszonyi ruha mellett természetesen a kiegészítőket is díszítheti csipkeminta. Így a cipő, a fátyol, a kalap, a harisnyakötő vagy akár a koszorúslányok ruhája is lehet csipkés.

A menyasszonyi ruha és a csipke kapcsolata

Nincs olyan menyasszonyi ruha fazon, amelynek ne állna jól a csipke. Az empire, az aszimmetrikus, a báli, az „A” vonalú, a sellő és a rövid ruhákon is fantasztikusan mutat. A mi nagy kedvencünk az “A” vonalú csipke menyasszonyi ruha… Csak tőletek függ, hogy a ruha mekkora részén látjátok szívesen ezt a mintát, így ha szívetek szerint tetőtől talpig csipkébe öltöznétek, annak sincsen semmi akadálya.

Nem igazán tudjátok túlzásba vinni a csipke használatát, de ügyeljetek rá, hogy ha több helyen is visszaköszön, akkor a minta ugyanolyan legyen, mert az eltérő mintáktól bizony igen keszekusza lehet az összkép. Ezen kívül arra is figyeljetek oda, hogy a rengeteg csipke, tüll, strassz, flitter és más dekorációs anyag vagy elem együttes használatával a ruha nem csak túldíszített, de elég csicsás lehet. Tehát okosan és stílusosan kell párosítani őket ahhoz, hogy többen is megférjenek egymás mellett a menyasszonyi ruhán.

Színes, csipke menyasszonyi ruha a vágytok?

A koszorúslányoknak is csipkeruhát szeretnétek varratni vagy vásárolni? Ez manapság nem lehet probléma, hiszen gyakorlatilag a szivárvány összes színében kaphattok csipkecsodákat, különféle fazonokban, akár különleges hátmegoldással is.

Csipkemintás kiegészítők, káprázatos minták

A csipke menyasszonyi ruha mellé érdemes csipkemintás cipőt, fátylat, fehérneműt és harisnyakötőt is keresnetek, persze mértékkel! Készüljetek fel rá, hogy nagyon nehéz lesz a döntés, hiszen annyi gyönyörű darab várakozik arra, hogy rájuk essen a választásotok, hogy nehéz lesz közülük egyetlen egy mellett letenni a voksotokat.

Fontos, hogy az összkép kifinomult és elegáns legyen. Ezért – ahogyan már felhívtuk rá a figyelmeteket – lényeges, hogy a csipkeminták mindenhol passzoljanak egymáshoz, és ne keverjétek a stílusokat.

Csipke az esküvő minden szegletében

A minta elképesztően jól mutat az esküvői meghívókon, ültető kártyákon, és az asztalterítőkön, akárcsak a körmötökön, a tortán, és az asztaldekoráción. Ha úgy határoztok, hogy a csipke-témára építitek fel az egész esküvőt, az is remek ötlet, de érdemes megbíznotok egy dekoratőrt, aki segít nektek összhangba hozni a dekorációt az esküvő többi elemével.

Keressetek inspiráló képeket, mérlegeljétek, hogy mekkora összeget szántok a dekorációra, és a csipke menyasszonyi ruha kiegészítőire, és máris indulhat a vásárlás! A csipke fantasztikusan feldobhatja a nagy napot, miért ne kaphatná ő a főszerepet?

Ha még nincs meg a nagy napon viseld álomruhád megkönnyítjük a dolgod. Létrehoztuk webáruházunkat www.dwdress.hu ahol megtekintheted minőségi menyasszonyi ruháinkat amiket már 54.900 ft,-tól megrendelhetsz ingyenes szállítással és visszaküldéssel 

Vagy foglalj időpontot ruhapróbára pécsi szalonunkba www.dwdress.hu/Idopontfoglalas