Rendelj online - ingyenes szállítással & cseregaranciával

Menyasszonyi kisokos

Empire esküvői ruha

DWDRESS
DWDRESS
2021.07.05 14:26
Empire esküvői ruha

A kismamák kedvence!

A klasszikus szabású empire esküvői ruha igazi jolly joker a menyasszonyi ruhák gazdag kínálatában. Ha szereted a tradicionális fazonokat, ez lesz a tuti befutó, hisz már évszázadok óta hódít. Manapság ugyanolyan divatos, mint Napóleon korában, úgyhogy időgép hiányában is felidézhetjük a régmúlt idők esküvői divatját.

Empire esküvői ruha jellemzői

A tradicionális empire esküvői ruha alapvető sajátossága, hogy mell alatt „elvágott”, klasszikus, lágy esésű,finom vonalvezetésű ruha, mely fokozatosan bővülő szoknyarésszel rendelkezik.  A lágy esés egyszerre ad nőies megjelenést, miközben ügyesen takarja el a derék és csípővonal esetleges egyenetlenségeit.

Kinek áll jól az empire esküvői ruha?

Az empire esküvői ruha lényegében mindenkinek jól áll. Pont ezért igazi telitalálat, és ezért szereti nagyon sok menyasszony.

Tökéletes az alacsonyabb, akár törékenyebb alkatú aráknak, hisz a hosszú szoknyarész egy maxiruha hangulatát idézi. Mivel mell alatt vágott, szép hangsúlyt ad a kebleknek és a vállaknak is.

De ugyanúgy remek választás lehet a derekukat-csípőjüket inkább takargató menyasszonyoknak is. A lágy esésű finoman bővülő szoknya nem hívja fel a figyelmet a kicsit nagyobb pocakra, kerekebb csípőre, erősebb combokra.

Mikor nem előnyös az empire fazon?

Egy empire ruha esetében is érdemes néhány apróságra odafigyelni, hogy igazán tökéletesen álljon a menyasszonyon.

Ha van néhány plusz kiló, amit szeretnétek finoman elrejteni, arra érdemes odafigyelni, hogy a ruha ne közvetlenül a mell alatt legyen összehúzva. Pár centivel lejjebb már sokkal előnyösebb lesz, és figyeljetek, hogy ne legyen túl bő a szoknya, mert az több felesleges kilót sejtet.

Annak, aki mellben a legerősebb, és ezt nem szeretné hangsúlyozni, előnyösebb választás lehet egy derékban karcsúsított, és onnan bővülő ruha, mert az empire fazon elég nagy fókuszba helyezi a kebleket.

Várandós menyasszonyoknak is!

A várandós menyasszonyoknak egyszerűen nagyszerű az empire esküvői ruha, hisz rendkívül kényelmes, kellemes viselet, mely véletlenül sem szorítja a gömbölyödő pocakot, és emellett könnyen igazodik az esküvőig növekvő méreteidhez is.  Nyugodtan hangsúlyozzátok a ruha mell alatti részét egy szalaggal, vagy finom kis övvel. Ha tudjátok már a baba nemét, alakíthatjátok hozzá a ruhát díszítő szalag színét is akár.

Az empire esküvői ruha a maga letisztult, visszafogott stílusával királynőien elegáns megjelenést kölcsönöz minden arának. Több száz éve kiállta az idő próbáját, nem tudtok vele melléfogni!

 

Ha még nincs meg a nagy napon viseld álomruhád megkönnyítjük a dolgod. Létrehoztuk webáruházunkat www.dwdress.hu ahol megtekintheted minőségi menyasszonyi ruháinkat amiket már 54.900 ft,-tól megrendelhetsz ingyenes szállítással és visszaküldéssel 

Vagy foglalj időpontot ruhapróbára pécsi szalonunkba www.dwdress.hu/Idopontfoglalas