Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Rendelj online - ingyenes szállítással & cseregaranciával

Menyasszonyi kisokos

Sellőfazonú esküvői ruha.

DWDRESS
DWDRESS
2021.07.05 14:21
Sellőfazonú esküvői ruha.

Kinek is áll jól ez a ruha?

A mesebeli hableányok ihlette sellőfazonú esküvői ruha az egyik legkedveltebb fazon, a menyasszonyok körében. Mindenkiből kihozza a nagybetűs nőt, a szexi, mégis kifinomult sziluettjével. Sokkal több arának áll jól, mint azt elsőre hinnénk, úgyhogy nézzük is meg, miért favorit ez a mesebeli ruhaköltemény!

Sellőfazonú esküvői ruha jellemzői

Egész biztos, hogy a sellőfazonú esküvői ruha megálmodója nagy Ariel rajongó volt, hisz elég csak rágondolnunk a homokóra alkatú vörös hajzuhataggal ékeskedő Hableány vonalaira, és máris körvonalazódik ennek a menyasszonyi ruha fazonnak a lényege.

Kinek áll jól a sellőfazon?

Mivel a sellőfazonú esküvői ruha esszenciája, hogy kiemeli az alakot, semmit nem takargat, így azt gondolhatnánk, csak a karcsú arák tündökölhetnek benne. De ez nem igaz! Tény és való, hogy azok szokták előnyben részesíteni ezt a fazont, akik nem szégyenlősek, de, ha megvan a homokóra alkat, nyugodtan viselheti karcsúbb és teltebb menyasszony is.

Bátran viselheted ezt a fazont, ha:

 • Ha törékeny testalkatú vagy! – Lehetsz magas, lehetsz alacsony, a sellőfazonú esküvői ruha jól fog állni neked.
 • Ha lapos a hasad! – Légy büszke alakodra, ezt a menyasszonyi ruhát neked találták ki.
 • Ha mellben erős vagy! – Nem kell takargatnod adottságaidat, sőt, nyugodtan hangsúlyozd.
 • Ha mellben kis méret vagy! – A sellő fazon mindenképp hangsúlyozza a kebleket, és a keskenyedés-szélesedés variációi tökéletes nőies idomokat eredményeznek.
 • Ha kerek a popód! – Nem csak J-Lo lehet büszke kerek hátsójára! 

  Kinek nem előnyös a sellőfazon?

  Bár a sellőfazonú esküvői ruha sokaknak jól áll, néhány esetben mégsem ez a legelőnyösebb választás. Mesebeli ruhában férjhez menni egy mesebeli napon. Mindenkinek ez a szíve vágya, de ehhez meg kell találni a számunkra tökéletes menyasszonyi ruhát.

  Ha valakit alma – vagy körte alkattal áldottak meg, nem biztos, hogy egy sellő ruhában érzi majd magát a legcsinosabbnak. Mivel a ruha kihangsúlyozza a csípőt és feneket, ebben az esetben ez akár előnytelen is lehet. Érdemes inkább kipróbálni a klasszikus mell alatt bővülő empire fazont. 

 Azoknak, akiknek nem túl hangsúlyos a dereka, és inkább egyenes vonalban követi a felsőtestet a csípő, nem fog igazán tökéletesen állni a sellőfazon. Viszont remek választás lehet egy A-vonalú ruha!

Ha még nincs meg a nagy napon viseld álomruhád megkönnyítjük a dolgod. Létrehoztuk webáruházunkat www.dwdress.hu ahol megtekintheted minőségi menyasszonyi ruháinkat amiket már 54.900 ft,-tól megrendelhetsz ingyenes szállítással és visszaküldéssel 

Vagy foglalj időpontot ruhapróbára pécsi szalonunkba www.dwdress.hu/Idopontfoglalas