Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Rendelj online - ingyenes szállítással & cseregaranciával

Menyasszonyi kisokos

Eljegyzésetek bejelentése.

DWDRESS
DWDRESS
2021.06.29 10:56
Eljegyzésetek bejelentése.

Így tudassátok a nagy hírt!

Az eljegyzés bejelentése minden párnál másképpen történik, tehát rátok van bízva, hogy hogyan mesélitek el a családnak és a barátoknak.

Alapvetően kétféle megoldás mellett döntenek a párok. Vagy személyesen (illetve telefonon) történik az eljegyzés bejelentése, vagy pedig fotó formájában. A kreatív képeket privát üzenetben, e-mailben is el lehet küldeni a családnak és barátoknak,  de manapság a legtöbben a közösségi oldalaikra, Facebookra vagy Instagramra töltik föl őket.

Nyilván az már csak tőletek függ, hogy melyik módszer tetszik jobban, de gondoljátok át alaposan, nehogy később megbánjátok a döntést.

Eljegyzés bejelentése szóban

Ha megkérték a kezeteket, és mindenképpen szóban szeretnétek ezt mások tudtára adni, akkor már csak ki kell találnotok, hogy mit fogtok mondani. Akár személyesen, akár telefonon vagy skype-on történik az eljegyzés bejelentése, gondoljátok át azt a pár mondatot előre, hogy ne csak hebegés-habogás legyen belőle. Legyetek rövidek, frappánsak, és ha tudjátok, a telefon és a skype helyett keressetek fel mindenkit személyesen.

Érdemes esetleg videóra is felvenni a jelenetet, mert később tuti, hogy boldogan nézitek majd vissza ezeket a pillanatokat. Egy testvért, vagy jó barátot nyugodtan megkérhettek arra, hogy videózzon nektek!

Eljegyzés bejelentése képekkel

Ha a divatosabb módját választjátok az eljegyzésetek bejelentésének, akkor képekben mesélitek el, hogy IGEN volt a válasz arra a kérdésre, amit már olyan régen hallani szerettetek volna. Nézzétek meg a legnépszerűbb sablonokat, és készítsetek egyedi fotókat, akár humoros formában. Ne kapkodjátok el a képek készítését, de ne is törekedjetek a tökéletességre.

“Igent mondott” – eljegyzés bejelentése egyszerűen!

Ez a felirat több formában is szerepelhet a képen. Egyes párok a vőlegény kezére írják, a menyasszony kezén pedig ugye a képen már ott van a gyűrű. Mások cetliket vagy táblákat készítenek ugyanezzel a pár szóval (vagy esetleg bögrékre, poharakra, pólókra írják rá). Mindegyik megoldás ötletes lehet, az Instagram világában pedig fantasztikusan jó filtereket használhattok ahhoz, hogy a képeknek olyan színvilága és hangulata legyen, amilyet megálmodtatok.

Eljegyzés bejelentése a kis kedvencetekkel

Igen, sok pár választja ezt az elragadóan aranyos módszert arra, hogy közöljék, eljegyezték egymást. Ha Buksinak vagy Cirminek szuper fényképarca van, díszítsétek fel őket az eljegyzési gyűrűvel, és hagyjátok, hadd olvadozzanak az ismerősök a fotók láttán. Azt szokták mondani, hogy kisgyerekkel és kisállattal mindent el lehet adni. De ezt a sztorit biztosan.

Talán először észre sem fogják venni a képen a gyűrűt, de ha alaposabban megnézik a részleteket, fel fog tűnni nekik a gyűrű is, a kutya vagy a macska cukiságán kívül.