Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Rendelj online - ingyenes szállítással & cseregaranciával

Menyasszonyi kisokos

A-vonalú esküvői ruha-Minden alakra!

DWDRESS
DWDRESS
2021.06.21 10:48
A-vonalú esküvői ruha-Minden alakra!

Ahogy a neve is mondja, az A-vonalú ruha lényege, hogy – követve az A betűt – keskenyen indul, és szépen lassan kiszélesedik. Tökéletes derekat körvonalaz, attól függetlenül, hogy milyen méretekkel rendelkezünk. Elképesztő könnyedén alakítja sziluettünket a lehető legnőiesebb formára, miközben finoman takarja a csípő-comb vonalát, így rajzolja újra kontúrunkat.

 

Kinek áll jól az A-vonalú esküvői ruha?

Mindenkinek. Kivétel nélkül. Lehetsz alacsony, lehetsz magas. Lehetsz karcsú, lehetsz molett. Lehetsz homokóra alkat, alma vagy körte, az A-vonalú esküvői ruha így is, úgy is jól fog állni. Nem gond, ha extrán nőies alakod van, de az sem, ha fiúsan sportos. Ugye érthető, hogy miért imádjuk ennyire ezt a menyasszonyi ruha fazont?

Az A-vonalú esküvői ruha olyan csodát tesz a megjelenésünkkel, amilyenre a legprofibb photoshop program sem képes. Amellett, hogy formázza a sziluettünket, a legfontosabb, hogy magabiztosságot ad! Még azok az arák is szépnek látják majd magukat menyasszonyi ruhában, akik legszívesebben elkerülnék az összes tükröt a világon…

Ez a menyasszonyi ruha bármilyen anyagból tökéletesen mutat. Kedvelt az elegáns és letisztult fényes szatén, de a légies bájú puha tüll is.

Az A-vonalú menyasszonyi ruha legszebb kiegészítői

A kiegészítők stílusát természetesen mindig a menyasszonyi ruha hangulata határozza meg. Egy A-vonalú ruha az alapvető stílusjegyein túl rengeteg különböző verzióban létezik, de egyes kiegészítők könnyedén alkalmazhatók a legtöbb esetben egyaránt.

  • Öv: Mivel ez a típusú ruha a karcsú derekat hangsúlyozza, fokozhatjuk a látványt egy feltűnő övvel.
  • Fátyol: Természetesen a fátyol minden ruhához passzol, de az A-vonalú menyasszonyi ruha bőven elbírja a nagy, földig érő fátylat is, de egy kis elegáns rövid fátyol is tökéletesen passzol hozzá! 
  • Bross: Egy szép bross fantasztikusan mutat az övrész közepére helyezve is, így még inkább karcsúsítja a derekat.

Most már egész biztos értitek, miért örvend ekkora népszerűségnek az A-vonalú esküvői ruha. Válasszátok nyugodtan ezt a hagyományos fazont, és tegyétek izgalmassá rendhagyó anyagokkal, egyedi díszítéssel!

Ha még nincs meg a nagy napon viseld álomruhád megkönnyítjük a dolgod. Létrehoztuk webáruházunkat www.dwdress.hu ahol megtekintheted minőségi menyasszonyi ruháinkat amiket már 54.900 ft,-tól megrendelhetsz ingyenes szállítással és visszaküldéssel 

Vagy foglalj időpontot ruhapróbára pécsi szalonunkba www.dwdress.hu/Idopontfoglalas