Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Rendelj online - ingyenes szállítással & cseregaranciával

Menyasszonyi kisokos

Kell-e abroncs a menyasszonyi ruhához?- Tudnivalók

DWDRESS
DWDRESS
2021.06.21 10:01
Kell-e abroncs a menyasszonyi ruhához?- Tudnivalók

 

Hogy feltétlenül kell-e abroncs menyasszonyi ruhához, sok menyasszonyban egy igen kétoldalú kérdés. Gyerekkorunk királylányos tündérmeséiről álmodozva, rögtön eszünkbe jutnak az óriási szoknyák, melyek nem a tündérportól voltak olyan csodálatosak, hanem bizony az abroncstól. De aztán bevillannak az internet bugyraiban fellelhető vicces videók, ahogy a hölgyek, cseppet sem hölgyek módjára engedtek betekintést szoknyájuk alá, egy-egy abroncsbaki következtében.

Összegyűjtöttük a legfontosabb tudnivalókat ezekről a karikás alsószoknyákról, hogy könnyebb legyen eldönteni, kell-e abroncs menyasszonyi ruhához, vagy sem.

Miért hasznos az abroncs menyasszonyi ruhához?

Míg a középkorban hordott abroncsok sokkal inkább minősültek egy valós középkori kínzóeszköznek, a maiak már sokkal kényelmesebb, könnyedebb viseletek. Rengeteg méret kapható, a láthatatlantól egészen a királylányosig, ezért bátran ki merjük jelenteni, hogy bizony kell abroncs menyasszonyi ruhához, a legtöbb esetben.

  • Az abroncs meggátolja, hogy a szél a lábad közé fújja a szoknyát, és egész este igazgatnod kelljen, bizonyos hátsó fertály környékén.
  • Szebb tartást ad a szoknyáknak, ha jól választunk, láthatatlanul adja ki a ruha tökéletes formáját.
  • Könnyedebbé teszi a mozgást a szoknyában, hisz eltartja a lábadtól a szoknyát, így nem fogsz folyamatosan rálépni.  
  • Anélkül mutatja dúsabbnak a menyasszonyi szoknyát, hogy elnehezítené a viseletet.
  • A bőszoknyás menyasszonyi ruháknak érezhető súlyuk van, ami fokozódik, ha a szoknya koordinálatlanul mozog egész nap. Az abroncs segíti megtartani a nagyobb anyag mennyiséget is.

Milyen típusú abroncs kapható menyasszonyi ruhához?

Attól függően kell megválasztanunk az abroncs típusát, hogy milyen végeredményt szeretnénk elérni. A legkényelmesebb abroncs menyasszonyi ruhához, az úgynevezett rugalmas abroncs, melynek a merevítő gyűrűi műanyagból, vagy flexibilis, vékony fémszálból készülnek. Ennek köszönhetően az abroncs puha, és formálható lesz.

Ha még nincs meg a nagy napon viseld álomruhád megkönnyítjük a dolgod. Létrehoztuk webáruházunkat www.dwdress.hu ahol megtekintheted minőségi menyasszonyi ruháinkat amiket már 54.900 ft,-tól megrendelhetsz ingyenes szállítással és visszaküldéssel 

Vagy foglalj időpontot ruhapróbára pécsi szalonunkba www.dwdress.hu/Idopontfoglalas

Láthatjátok, hogy egy abroncs menyasszonyi ruhához szinte minden esetben elengedhetetlen, kivételt talán csak a sellő fazonú, testre simuló szatén menyasszonyi ruhák képeznek. Hátrányuk szinte nincs is, előnyük viszont annál inkább! Ugye ti sem szeretnétek azt látni az esküvői videókon, hogy folyton a szoknyátokat igazgattátok, vagy éppen a lábatok közül húzogattátok ki? Nem is kell ettől tartani, ha viseltek abroncsot a menyasszonyi ruha alatt!