Rendelj online - ingyenes szállítással & cseregaranciával

Menyasszonyi kisokos

Kismama menyasszonyi ruha tippek.

DWDRESS
DWDRESS
2021.06.16 11:25
Kismama menyasszonyi ruha tippek.

Egy kisbaba érkezése maga a csoda! Ilyenkor csak magadra figyelsz, és arra a kis csöppségre, akit a szíved alatt hordasz. Együtt dobban a szívetek, együtt vesztek levegőt, együtt sétáltok az oltár elé… Ha várandós menyasszony vagy, számolnod kell ennek a csodának minden velejárójával, és amire nagy szükséged lesz, az egy kismama menyasszonyi ruha. A tested – lelked változik, és az esküvőszervezés időszaka végigkíséri ezt a folyamatot.

A legnagyobb fejtörést nyilván a menyasszonyi ruha okozza. Ha ti is ugyanannyira szeretnétek hangsúlyozni menyasszonyságotokat, mint várandósságotokat, arra is van megoldás! Higgyétek el, több fazonból is választhattok! Pocakos menyasszonyként is lehettek sugárzóan gyönyörűek, csinosak, és szexik, de egy-két apróságra érdemes odafigyelni!

  • Az első, és talán legfontosabb, hogy olyan menyasszonyi ruhát válasszatok, amely kényelmes, nem szorít! Ilyen lehet például egy könnyed sifon, vagy egy lágy pamut csipke. Egyszerre kényelmes, és nőies. Nagyon elegánsak lesztek benne!
  • Bármilyen anyagú/fazonú ruhát választotok, előfordulhat, hogy még az esküvő előtt pár nappal is igazítani kell rajta, hisz a pocakotok napról-napra nő. Érdemes keresni egy profi varrónőt, aki a nagy nap előtt is készenlétben áll, ha segítségre van szükségetek.
  • Ha megvásároljátok a ruhátokat, bele kell számolnotok a pocakotok megsaccolható növekedését! Ebben segítségetekre lehet egy párna, vagy pulcsi, de sokkal ügyesebb, ha mondjuk jelmezkölcsönzőből kibéreltek egy kismama pocak párnát, amivel, sokkal ügyesebben tudjátok modellezni a várható esküvői alakotokat.
  • A kismama menyasszonyi ruha hosszával is játszhattok, jól fog állni egy földig érő, vagy akár egy tea length fazon is!
  • Nem kötelező a hófehér menyasszonyi ruha, így kismamaként is választhattok egy ekrü, púder rózsaszín, pezsgőszínű vagy akár aranyszínű darabot is!
  • Egy enyhén A-vonalú ruhával kicsit konzervatívabb, mégis elegáns hatást tudtok elérni. Bátran viselj empire fazont, amely kihangsúlyozza a dús kebleket.
  • Mivel a ruha középső, illetve alsó részével kevésbé tudtok játszani – hisz bizonyos határokig megszabja a pocakotok, hogy mit lehet és mit nem – tegyétek izgalmassá a ruha felső, illetve váll részét. Jöhetnek a csipkeberakások, selyemhajtások, flitterek, ékkő – és gyöngyhímzések, az ejtett vállú felsőrészek vagy hosszú csipke ujjak. De egy aszimmetrikus váll megoldás is nagyon trendi lehet!
  • Ha igazán különleges menyasszonyi ruhára vágytok, figyelmetekbe ajánljuk a manapság nagyon divatos csipkével, gyönggyel, gombbal díszített hátmegoldásokat, vagy akár bevállalhattok egy szexibb nyitott hátú ruhát is. Ezek a darabok kihangsúlyozzák a szépséget és nőiességet, amire kismamaként is ugyanúgy szükségetek van!

Ha még nincs meg a nagy napon viseld álomruhád megkönnyítjük a dolgod. Létrehoztuk webáruházunkat www.dwdress.hu ahol megtekintheted minőségi menyasszonyi ruháinkat amiket már 54.900 ft,-tól megrendelhetsz ingyenes szállítással és visszaküldéssel 

Vagy foglalj időpontot ruhapróbára pécsi szalonunkba www.dwdress.hu/Idopontfoglalas