Rendelj online - ingyenes szállítással & cseregaranciával

Menyasszonyi kisokos

A vőlegény elmenekült az esküvőről, egyik barátja vette el a menyasszonyt!

DWDRESS
DWDRESS
2021.06.04 10:26
A vőlegény elmenekült  az esküvőről, egyik barátja vette el a menyasszonyt!


Mély lehetett a szerelem! 

A vőlegény egyik barátjához ment feleségül egy menyasszony Indiában, miután a vőlegény az esküvő napján elmenekült a házasság elől – jelentette a helyi sajtó. Az eset előző hét pénteken történt, Uttar Prades államban.

A Times of India című lap beszámolója szerint a násznép megérkezése után már elkezdték az esküvői szertartásokat, amikor a vőlegény rejtélyes körülmények között eltűnt az esküvő helyszínéről. A férfit egy ideig keresték, de aztán kiderült, hogy a vőlegény nem csak simán eltűnt, hanem elmenekült a házasság elől.

Az esküvő azonban nem ért véget. A Times információi szerint ugyanis a vőlegény egyik vendége felajánlotta a menyasszony családjának, hogy ott a helyszínen azonnal talál nekik egy megfelelő férjjelöltet a vőlegény barátai közül, ami meg is történt. A két családnak sikerült gyorsan megegyeznie, és az esküvő folytatódott – egy másik vőlegénnyel.

Az esküvő után a menyasszony családja feljelentést tett a rendőrségen a vőlegény és annak családja ellen. A helyi rendőrség ezt megerősítette a Times-nak, hozzátéve, hogy a vőlegény apja arra kérte a rendőrséget, hogy találják meg eltűnt fiát. Az ügyben még tart a nyomozás.

Ha te nem így tervezed és még nincs meg a nagy napon viseld álomruhád megkönnyítjük a dolgod. Létrehoztuk webáruházunkat www.dwdress.hu ahol megtekintheted minőségi menyasszonyi ruháinkat amiket már 54.900 ft,-tól megrendelhetsz ingyenes szállítással és visszaküldéssel 

Vagy foglalj időpontot ruhapróbára pécsi szalonunkba www.dwdress.hu/Idopontfoglalas