Rendelj online - ingyenes szállítással & cseregaranciával

Menyasszonyi kisokos

Százezrek vártak már erre a kormánydöntésre

DWDRESS
DWDRESS
2021.05.13 16:09
Százezrek vártak már erre a kormánydöntésre

Végre kiderült a pontos dátum mikortól lehet újra esküvőt tartani!

Gulyás Gergely május 13-án, a Kormányinfón bejelentette, a járványügyi számoktól függetlenül május 28-tól tarthatók lakodalmak.

Gulyás Gergely bejelentette, május 28-tól a lakodalmakat is meg lehet tartani, függetlenül attól, hogyan alakulnak a járvány számai Magyarországon. A miniszter beszélt arról is, hogy minden magyar állampolgár, akit bármelyik EU, OECD, NATO-országban, vagy Oroszországban, Kínában beoltottak, azok az ott kapott védőigazolással bármelyik magyar kormányhivatalban kiválthatják a hazai védettségi igazolványt.

" Több esküvői szolgáltató és házasodni kívánó elmondása szerint is most nehéz hetek és hónapok várnak rájuk hisz a bizonytalan időszakban szüneteltették a szervezést és most a máskor akár évek alatt történő készülődést kell bepótolni nagyon rövid idő alatt."

Ha még nincs meg a nagy napon viseld álomruhád megkönnyítjük a dolgod. Létrehoztuk webáruházunkat www.dwdress.hu ahol megtekintheted minőségi menyasszonyi ruháinkat amiket már 54.900 ft,-tól megrendelhetsz ingyenes szállítással és visszaküldéssel 

Vagy foglalj időpontot ruhapróbára pécsi szalonunkba www.dwdress.hu/Idopontfoglalas